I samarbete med Buddy

Buddy1Buddy2

Minns ni att jag tidigare har skrivit ett inlägg om Buddy och hur mycket jag uppskattar företaget?

Nu när allt med Ginzo’s olycka skedde, kom jag hem ifrån Göteborg och möts utav en AVI ifrån Buddy. Det visades sig att efter vårt underbara samarbete skickade de ut två stycken foderpåsar till. Kan ni förstå glädjen när jag hämtade ut påsarna och glädjen hos Ginzo när han fick efter att ha gott på skonkost en stund, fått det här goda fodret igen?!

Buddy

Jag uppskattar företag som bryr sig om hundars välmående. Jag gillar att Buddy har tänkt ut angående fodret och har flera olika smaker som passar alla hundars smaklökar. Dem har bland annat dessa två jag har fått hem: free range duck och grass-fed lamb.
Deras andra två foder är: atlantic salmon och en säck för puppy.
Med andra ord passar detta foder till alla hundägare och vår bästa vän ❤

Buddy3Buddy4

Ginzo är verkligen det bästa som hänt mig, min familjemedlem och den jag sätter främst, och såklart förtjänar han det bästa! Nu när han dessutom återhämtar sig efter en invecklad operation, förtjänar han definitivt det här goda fodret och jag blir så glad över att kunna ge honom både morgon och kväll.

Ni som också har en hund eller känner en hund som förtjänar ett bra och naturligt foder, ska ni verkligen besöka buddypetfoods.com och unna era hundar en riktigt god måltid!

Buddy5

3 reaktioner till “Räddaren i nöden

  1. Kul samarbete! 🙂
    Åhnej! haha så typiskt när man kommit på ett namn och så hinner någon nära före :p
    Vi har fortfarande inte bestämt oss, men ska försöka komma överens om ett namn inom en vecka eller så 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s