Vi har haft mycket för oss på både jobb, med Ginzo och nu skola. Det har varit svårt att uppdatera på grund utav trötthet men också för att i helgen njöt jag till fullo utav att ha min sambo helt ledig tillsammans med oss. Men det innebär dessutom ouppdaterade dagar så jag tänkte slänga in dem i detta inlägg samt en försenad sista bloggutmaning hos Orsakullan.

Lördag:

I lördags var både jag och sambon lediga som sagt men jag passade på under eftermiddagen att träffa min bästa vän. Tillsammans åkte vi till Mberg för att köpa mig en väska jag får i födelsedagspresent och lite saker ifrån Åhlens outlet. Jag passade dessutom på att köpa en gullig liten sak till min svägerskas son som jag ser fram emot att få träffa inom kort! Det var himla mysigt att få tid att åka iväg och umgås med min älskade vän och sedan komma hem till min älskade familj. Sambon har tillverkad pulled pork från 11:00-19:30 (i ugn samt i grillen) och himlans vilken god middag det blev!

Söndag:

Då var vi helt lediga och tog det lugnt i varandras sällskap hemma. Fixade och donade lite med wifi:t och teven och njöt utav att det åskade och blixtrade ute. Det var ett himla oväder men alltid trevligt om man inte behöver vara ute i det. Annars skedde inget speciellt den här söndagen, utan en lugn och skön dag.

69420373_1016466092078656_7735079544243093504_n

Måndag:

Då åkte jag tidigt in till arbetet och arbetade förmiddag. Men dagen var inte så enkel som det låter – då jag stod utanför jobbet och insåg att jag hade glömt nycklarna! Tur nog bor min kollega nära och jag kunde åka förbi henne och hämta upp hennes nyckel. Efter arbetet åkte jag hemåt för att ta hand om lillen medan sambon åkte till sitt arbete. Ginzo fick igår vara ensam i en hel timme ungefär, men det gick hur bra som helst. Man får börja smått, även fast att han fortfarande är ”skadad”. Kvällen blev fortsatt lugn och jag somnade rätt tidigt igår.

Tisdag:

Idag var det en stor dag på många sätt och vis! Idag började jag åter igen i skolan – idag började jag år två på universitetet, termin 3. Det är helt galet!! Det var mycket information under hela förmiddagen och det låter som en hektiskt och väldigt allvarsam termin. Det går liksom inte att ”leka” bort detta år, utan full fokus. Jag hoppas att det kommer att gå hur bra som helst, precis som termin ett och två.

Vi satt dessutom och diskuterade i skolan angående repetitions frågor om tonaudiometri. Riktigt bra då jag kommer ihåg mycket, men inte allt och det är alltid skönt att höra hur resten utav gruppen från klassen tycker. Det här är dessutom en dag jag oroat mig rätt mycket för, då jag trott att jag inte kunnat lyckas byta bort eftermiddagspasset idag men jag hade flera villiga i klassen som ville hjälpa till. En av dem lyckades jag byta med och jag blev himla lycklig!

Träffade upp min fina Jennifer och åkte hemåt till mig. Idag firade vi nämligen vår ett års dag! Det är väl helt galet att jag idag har känt Jennifer i ett helt år och att hon sedan dag ett har varit en sådan fantastisk och fin vän! Jag är himla glad över att ha henne i mitt liv, en fantastisk vän som stöttar i vått och torrt!

Vi åt tacos (anledning: det var första middagen vi gjorde ihop) och åt framför teven. Bjöd på god choklad jag tillverkat, kaffe och vi åt en varsin god glass. Vi har ingått en pakt ihop där vi båda ska hålla oss ifrån socker, men idag tämjde vi på reglerna (även fast vi började igår haha). Nya tag imorgon! Ginzo har varit väldigt exalterad över att hon varit hos oss och haft det svårt att vara lugn. Vilket innebär att nu när Jempa-Pär har åkt är han oerhört trött och vilar gott i hallen. Min lilla älskling, så förbannad jag kan bli ibland då han inte lyssnar men så fantastisk fin på andra sätt!

Nu sitter jag här i min goa soffa, tittar på idol och inväntar att sambon ska komma hem. Det är tidiga morgon hela veckan, så ska fixa inför imorgon och försöka sova rätt tidigt idag också. Planera ska jag dessutom göra, den planeraren jag faktiskt är!

GinzoGinzo1

Orsakullans utmaning:

31:a augusti – sushi är..
Fantastiskt gott! Jag har egentligen aldrig testat att äta sushi, utan safe:at mig med yakiniku-rullarna. Men i Göteborg testade jag mig på riktig sushi och vart såklart förälskad. Kommer definitivt äta det flera gånger!

Ginzo2

2 reaktioner till “Ett år idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s