God kväll!

Såhär på kvällskvisten sitter jag och njuter i min soffa och tittar ut på mörkret. I vanliga fall tycker jag mörkret är oerhört otäckt och det gör jag fortfarande, men så fort jag vet att jag inte behöver ut i det, tycker jag mörkret är väldigt mysigt!

jag

Igår var andra dagen i skolan för den här höstterminen och vi startade redan med hörselmätningarna. Jag fick mycket beröm ifrån läraren som såg saker som inte många brukar se såhär tidigt i utbildningen tydligen och hörselmätningen gick relativt fort. Det glädjer mig att höra! Efter skolan åkte jag sedan vidare till arbetet och arbetade i två timmar. Till kvällen sedan tog jag det lugnt hemma med valpis och inväntade att sambon skulle komma hem, då han tog ett extra pass igår.

jag1

Tredje skoldagen innebar att sitta i min grupp för att gå igenom olika audiogram. Imorgon har vi ett seminarium där vi visar upp ett audiogram med t.ex. en åldersrelaterad hörselnedsättning och förklarar lite kort. Efter studiegruppsarbetet befann jag mig på en föreläsning mellan 10-12:00. Rätt lärorik men stundtals var det rätt ointressant för min del. Jag avslutade skoldagen med att äta lunch på ett kinaställe tillsammans med Julia och sedan for jag hem för att ta hand om hunden och tog del av resterande föreläsningar via Blackboard. Lugn kväll hemma framför en film med Russel Crowe och ätit rester ifrån lunchen. Blir nu att njuta i soffan och strö titta på teve!

Jag hoppas ni fått en fantastisk torsdag idag och vet ni vad? Idag är det en hel vecka kvar tills att jag fyller år. Helt galet vad tiden går fort!

jag2

6 reaktioner till “Skoldagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s