Hej alla fina!

Kaoset redde snabbt ut sig och förhoppningsvis blir det lite förbättringar hädanefter. Planering kring arbetet har satts igång mellan mig och min underbara kollega till nästa vecka och gårdagens pass gick bra. Det enda jag behövde göra var att vänta på att DHL skulle hämta upp en order och fixa minst 50 stycken chokladkakor i kollin. Eftersom att det enbart var jag som kunde offra lite tid på arbetet blev jag dessutom kompenserad med en timme vilket jag verkligen tackar för! Får mig att vilja ställa upp, även fast det råder kaos i mitt vardagsliv.

bra bok

Efter 2,5 timme på mitt arbete åkte jag vidare till affären och sedan hem för att avlösa min sambo. En utav oss behöver alltid vara hemma och ha ständig uppsikt över Ginzo under dessa 6-8 veckorna. Ser fram emot när Ginzo blir återställd och jag kan återigen åka iväg utan att vara orolig eller att känna att jag inte kan lämna honom ensam. Just nu är det ständigt påfrestande att enbart sitta hemma, tacka nej till vänner alternativt jobb och bråkas med honom att det ska vara lugnt hela tiden. Nej, hoppas att lillen snart blir bättre, på alla sätt och vis. Gillar inte heller att se honom ha ont…

Men när jag kom hem efter fredagens arbetspass satte jag mig ned med en bakelse, en kopp kaffe och läste ut den här underbara boken. Ytterligare en bok som verkligen fångade mig och jag läste ut den inom en vecka! Självklart kommer en recention om boken under nästa vecka.

Kvällen var lugn då sambon behövde åka iväg till sitt jobb och jag umgicks med min valp, läste bok eller såg på friends. När sambon sedan kom hem såg vi på 13 reasons why som kom ut med en ny säsong igår! Jag orkade dock inte se mer än ett halvt avsnitt innan jag somnade, då nätterna har varit bråkiga och behövt springa ut med Ginzo minst två gånger per natt den senaste tiden. Men jag hann se ikapp det min sambo tittade på medan jag sov och se några ytterligare avsnitt. Ser nu fram emot kvällen då sambon kommer hem då vi kan dela ansvaret med Ginzo samt se flera avsnitt!

bra bok2

Resten utav kvällen idag kommer att bli att läsa en ny bok jag började på idag samt se på friends, se över min fina valp och planera inför arbetsveckan. Ett av det roligaste med mitt jobb är att jag har så mycket tid över till att planera. Det är då aldrig fel!

Bloggutmaning hos Orsakullan:

23:e augusti – jag måste få berätta om när…
… Min svärmor var här senast. Hon har ännu inte varit här sedan vi flyttade i juni och både hon och vi hade sett fram emot att hon skulle komma. Niclas hade planerat att laga något spännande över grillen, vi skulle under lördagen gå på matmarknad i Wadköping och eventuellt besöka staden Nora och avsluta kvällen med en kräftskiva. Men nej, innan hon ens hann hit med tåget var Ginzo skadad och ja, resten av historian vet ni ju. Så trist att hon var här i mindre än 24 timmar och under dessa timmar hon var här var hon i princop ensam i vår bostad. Tycker synd om henne, men hon är väldigt förstående såklart så hon ser fram emot att få komma hit sedan när allt lugnat ned sig!

24:e augusti – när jag vann en diskussion…
Oj.. Jag har då ingen aning. Jag vann väl en diskussion inom arbetet, annars så kan jag inte minnas någon diskussion jag befunnit mig i som jag medvetet vunnit eller vad man ska säga.

bra bok1

9 reaktioner till “Lugna tider

  1. Fortsätt att ta vara på dig och göra sånt som får dig att må bra – trots vissa tillfälliga begränsningar i vardagen. Hoppas att du och sambon kan hålla sams i det som nu är en mer påfrestande tid i ert hushåll. Var rädda om varandra.

    Svar: Vad härligt att du är positiv till att återgå till skolan igen!

    Tack så mycket för gratulationen. Vi är så klart mycket glada för giftermålet. ❤

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s