veckans

Veckans känsla? – påfrestande. Det är väl en känsla som ständigt varit närvarande, i olika situationer. Både på arbetet och i hemmet.

Veckans bästa? – när vi gick till sjukhuset för att hämta vår älskade hund efter operation. Glädjen när han såg oss är obeskrivlig!

Veckans bästa 2.0? att få njuta utav en härlig bok och låta tankarna flyta iväg på annat. Läst två sanningsbaserade böcker och recentionen om ena boken kommer upp inom kort.

Veckans sämsta? – att Ginzos mage inte är stabil. Han har både haft diaréer och igår samt idag spydde han. Spyan är hur gul som helst och veterinären tror att det kan ha varit galla. Förhoppningsvis är det ingen fara och att magen inom kort blir stabil.

Veckans inköp? – inget, förutom vardagshandling på Ica. Men det jag vet just nu är att i måndags stannade vi och köpte olja till Skodan.

Veckans märkligaste? – det måste nog vara incidenten som skedde på jobbet. Produktionen stannade upp då vi inte kunde producera choklad men det löste sig!

Veckans längtar efter? – att få träffa mina vänner lördagen den 31:a augusti, men nu blir det tyvärr inte så. Sambon sade att vi fick ställa in grillfesten då han inte känner att han har ork för den just nu och jag kan förstå honom då jag själv känner mig rätt orklös. Men hade varit roligt att låta tankarna flyta iväg på annat än vår hunds besvär.

Veckans idylliska? – att få åka iväg till jobbet och spendera några timmar på att tänka på något annat eller försvinna in i en bok. Det är dem fridfulla och harmoniska bitarna den här veckan!

Veckans förvåning? – ja, måste vara en händelse på arbetet. Inget annat har förvånat mig så pass mycket.

Veckans reminder? – njut utav all er tid med ert husdjur och dem ni älskar högt. Man ska aldrig ta något förgivet!

Veckans väder? – höstigt! Det har varit regnigt, soligt och ibland varmt men kallt. Det har verkligen känts som om hösten verkligen håller på att tåga in.

Veckans mest likade bild? – jag har bara lagt ut en enda bild på Instagram den här veckan.
likade bild

Veckans sjukaste? – att jag behövde betala för minsta lilla vink hos veterinären. Missförstå mig rätt, jag är jätte glad att de opererade min hund och att han är på bättringsvägen, men jag är väldigt chockad över de priser dem faktiskt tar för våra älskade husdjur!

Veckans tacksamhet? – att jag har så fantastiska föräldrar som alltid finns nära till hands, ett telefonsamtal bort och som mer än gärna hjälper till med allt. ❤

Veckans tanke? – när kommer min kurslitteratur hem till mig? Köpte dem för ett tag sedan och hoppas innerligt att dem kommer inom kort!

69304746_939331829753244_2423429829274632192_n

Jag tycker att det är helt galet att det har gått en hel vecka sedan Ginzo opererades i Göteborg. Och att det var den här måndagen som vi hämtade hem honom till Örebro igen. Jag brukar ofta säga att tiden går galet fort, men nu måste jag säga att jag aldrig upplevt att tiden stått såhär stilla. Någonsin! Det känns som om det var evigheter sedan detta hände, även fast jag dagligen ger honom mediciner, rehabiliterar och har uppsikt över vår valp. Även fast att jag dagligen försöker hurra för varje framsteg som händer så som att han börjar sätta ned den ny opererade tassen i marken. Men det känns så långt bort att man blir chockad när man talar om för alla att ens värsta mardröm faktiskt var för några dagar sedan. Helt galet!!

Bloggutmaning hos Orsakullan:

Envishet är något som jag..
.. Värderar högt! Jag är fruktansvärt envis och likaså är det med mina två killar. Jag är både envis på gott och ont och kan alltid dra min envishet till min fördel eller att det blir en nackdel. Nu som äldre vet jag hur jag på bästa sätt ska använda min styrka och svaghet på bästa sätt och det är jag sjukt tacksam över.

69402745_2628852777177690_4207893297999380480_n

Nu ska jag avsluta min kväll i soffan framför friends och invänta att sambon kommer hem. Det har varit en lugn dag idag hemma och har endast rört mig utanför huset om Ginzo behövt uträtta sina behov eller jag har behövt handla. När sambon åkte till jobbet har jag myst med en bok, lite gottis och en kopp kaffe. Något som har varit mindre roligt under den här dagen var då Ginzo kom till mig, utan förvarning, och spyr i soffan, i sin bädd, i sin tratt, på golvet och på sig själv. Det gör så ont i mattehjärtat men ringt djursjukhuset och kontrollerat att det är lugnt och dem har försäkrat mig att detta är helt okej efter en operation. Hoppas att hans mage snart blir mycket stabilare! ❤

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

7 reaktioner till “Tiden står stilla

  1. Veterinärer vet verkligen att ta betalt för minsta lilla. Även med en bra försäkring så kostar det mycket men som djurägare är det en sak man får ta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s