Vilken dag! Jag har befunnit mig hela 8 timmar på arbetet idag för att fixa i ordning ett misstag som skedde igår. I väntan på att några personer skulle komma och åtgärda problemet hann jag med att färdigställa en order och lägga i massa choklad i kollin. Det fanns alltid något att göra, så jag hade aldrig tråkigt tur nog.

Så hela dagen gick i princip åt på arbetet men efter det har jag hjälpt sambon att ta hand om vår älskade hund. Vi båda upplever att han inte alltid går åt rätt håll, han vill inte sätta ned sin nyopererade tass i marken även fast att vi masserar och rehabiliterar hemma. Men han har börjat bajsa, trots att det är löst är det skönt att veta att han iallafall inte är förstoppad!

20190710_1040427733174705295455196.jpg

Igår var en riktigt lugn dag. Vi tog det lugnt i soffan och natten till onsdagen var Ginzo busig. Han hade fått för sig att ta sig upp från biabädden, lägga sig i hallen och ta av sig kragen. Jag är glad att han inte har bitit upp stygnen eller förvärrat såret, men det hade kunnat gått dåligt till. Inget speciellt hände utöver att vi försökte hjälpa Ginzo med rehabiliteringen för benet och började titta på Atypical.

Bloggutmaning hos Orsakullan:

21:a augusti – fem populära åsikter åsikter jag har..

  1. Jag älskar att köra bil. Jag tycker det är rofyllt och väldigt roligt. Speciellt när det kommer upp i det högre hastigheterna!
  2. Jag gillar verkligen 13 reason why. Och så roligt att höra att en ny säsong har start från och med imorgon på Netflix! Det jag gillar med serien är att den visar hur ett tonårsliv faktiskt kan se ut. Något jag dessutom kan ibland relatera till. Viktigt att visa våra yngre kusiner, syskon eller andra personer om hur illa det kan vara med mobbning eller att inte våga öppna sig om något otillåtet sker.
  3. Böcker har alltid gjort mig glad. Jag gillar att kunna flyta bort från vår värld för att kunna drömma mig bort. Jag gillar för det mesta sanningsbaserade böcker, men jag älskar att läsa skönhetslitteratur med.
  4. Jag är alltid ärlig. Det kan vara på gott och ont. Jag gillar inte att skymma undan saker och många brukar uppskatta min ärlighet. Det gör det enklare att umgås med mig har jag hört.
  5. Kärlek är underskattad. Jag lever ständigt med min sambo jag älskar dyrt och heligt och jag ser varje dag hur kärleken flödar mellan oss. Jag älskar att säga fina saker till honom eller på något sätt göra honom glad. Det gör min dag!

22:a augusti – nakenbadar är något som jag…
Aldrig gör. Jag skulle aldrig bada utomhus naken och jag badar sällan i ett badkar. Ibland har det även varit så att jag badat med baddräkt/bikini på mig.

20190710_1038084720609576507209782.jpg

4 reaktioner till “Under kaoset råder lugnet

  1. Det där med benet, min systers hund föddes med för liten höftkula. Problemet var dock att ingen märkte något förrän hon var över året, det gick obemärkt förbi på alla undersökningar. Hur som helst hon fick en operation och nu sitter benet ihop med muskeln och saknas alltså en liten del av hennes ben. Hon lider inte av saken utan traskar på och leker trots sin ålder på 9 år. Hur som helst så är hon fortfarande rädd för att hoppa tex, så man får lyfta henne. Hon kan men rädd för att ska sig misstänker jag. Är Kanske lika för er hund, att han är rädd för smärtan man kan ju inte förklara för dem.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s