Jag skojar inte när jag säger att jag är trött. Nästintill utmattad. Skönast med den här känslan är att jag ständigt har något att göra, slippa ligga hemma under mitt långa uppehåll från studierna och inte göra någonting. Det är mycket med hund och flytt på samma gång. Även fast att det var ca 3 veckor sedan vi faktiskt flyttade så har vi mycket kvar att göra så som montera ihop möbler, köpa in saker till radhuset och plocka upp från alla kartonger. Jag hoppas innerligt att det inom kort blir klart med allt, så vi kan andas ut lite. Sambon har inte många dagar kvar på sin semester dessutom, så det kan bli skönt att fokusera så mycket som möjligt på flytten och vilande just nu.

I torsdags blev det att åka till Mberg för att spendera några timmar på Ikea. Vi fick med oss en kallax, äpplarö förvaring, två skobänkar, två mattor, en liten ikarnnos spegel och en förvaring till pennorna på skrivbordet. Efteråt svängde vi förbi djurens center för att köpa foder till vår lilla Ginzo och sist sprang vi in på Bauhaus och fick med oss en besticklåda. Vidaee hem sedan för att ta ut vår hund på en långpromenad i skogen där vi även försökte oss på sök. Han hittar den rätt enkelt, däremot är han dålig på att släppa bollen eller föremålet efteråt. Ett habegär med andra ord. Något vi måste lära bort! Vi passade även på att handla in lite från vår närliggande Ica och jag hämtade dessutom ut min dator. Längtar tills jag får sätta mig vid den för första gången!

Igår var det en hemma-fixar-dag. Niclas rörde sig knappt utanför huset, medan jag tog promenader med lillen och rastade honom samtidigt som jag fixade i hemmet. Niclas monterade ihop alla möbler vi köpt från Ikea dagen innan medan jag rensade undan i både köket och i hallen. Känns himla skönt nu när det börjar bli ordning på vårt kära hem! Kallaxmöbeln är på plats, ena utemöbeln på plats och hallmöblerna plus mattan är på plats. Sådan skön känsla att se resultat utav allt vårt kämpande.

Kan ni förstå vår utmattning för tillfället? Och än är det inte över. Mer möbler ska köpas in och det behövs mer saker som ska fixas. Så jag ber om ursäkt att jag inte hunnit med att svara på era kommentarer, varit fullt upp. Men har två roliga samarbeten på G och nästa vecka har Niclas ingen semester och då finner jag nog mer tid till att sitta med bloggen. Så ha gärna tålamod! ♡

9 reaktioner till “Much to do

  1. Mmm, känner igen mig.. Flyttade in i min nya lya (offeciellt) 14 juni men fortf har jag ej borrat/satt upp 60 tums tv:en, vitrinskåpen och gardinerna, 🤣.. Visserligen vart utomlands 16 dgr därefter men ändå, 😜.. Hur som haver, lycka till m ditt och din/Er nya lya.. Fin hund du har btw, (saknar min lilla chihuahua varje ggn jag ser en hund där husse ell matte är ”ett” m sin hund, 😪.. /TREVLIG lörd kväll, kramiz..

    Gilla

  2. Jag tror att jag vet hur trött du är. Det är fruktansvärt jobbigt att flytta, och det verkar ta evigheter att bli klar med allt. Hoppas ni får tillfälle att vila er snart❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s