Passar på att skriva när min lilla valp sa åt mig att vila genom att lägga sig i mitt knä. Stora killen som snart blir hela 6 månader. Jag märker vilken kärlek han tar och ger samtidigt som han gör oss galna som ägare. Därför gillar jag dessa valpträffar och kontakten med andra malle ägare, dem behövs i vårat liv. ♡

Som vanligt hinns inte tiden med att blogga, men förhoppningsvis blir det en lugnare vecka nu då sambon återgått till att jobba. För mig blir det nu att packa upp i den mån jag orkar/kan tills att vi får mer möbler på plats.

I lördags beslutade vi oss för att ta en sväng till Ikea och handla in lite mer till radhuset. Vi fick med oss en spegel, en hallmöbel, skrivbord och rullgardiner och en massa smått och gott. Efter det åkte vi hem för att rasta lillen och sedan tog vi det lugnt resten av kvällen.

Igår monterade vi ihop allt förutom hallmöbeln och lite annat och sedan drog vi till biltema för att handla in skruvar till rullgardinen. Därefter tog vi en sightseeing med bilen runt om där vi bor innan vi handlade på Ica, hämtade ut ett kommande samarbete och cidare hem där jag tillagade första riktiga måltiden i radhuset – tacos! Blev en fortsatt lugn kväll med mina två killar.

Nu ska jag återgå till att fixa med böcker innan jag måste fixa i ordning mig inför valpträffen. Hoppas ni får en toppen måndag idag ♡

6 reaktioner till “Latest

  1. Så roligt med IKEA! Det var alltför länge sedan jag var där. Förhoppningsvis blir det en tripp dit i helgen.

    (Sent) Svar: Tack för dina omtänksamma ord.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s