59626953_2243079492624119_4584291054861156352_n

Hur har månaden varit? – väldigt bra! Var nästan en hel vecka i Stockholm och firade påsk med hela min familj, varit himla mysigt att ha vår älskade hund och se han bli större och större och sedan har det varit härliga skoldagar då vi började med hörselmätningar!

Köpt något? – rätt mycket, om jag inte missminner mig. Köpt mig en majblomma, saker till Ginzo och köpt nya vita skor.

Gett bort något eller fått något? – sambon och jag fick två jättefina påsk presenter: han fick en vinöppnare och jag en fin påsk prydnad.
Jag gav bort en påsk present till Jenny – Lasse & Majas film och en super fin blomma till mina föräldrar!
Dessutom har jag precis haft ett samarbete med Poster Store och fått så himla fina posters och dessutom gett bort himla fina posters också!

uggla och montaine

Läst någon bok? – faktiskt inte, skäms på mig. Men läst kurslitteratur, men inte mycket annat.

Hur har Ginzo utvecklats? – rätt mycket faktiskt! Den 24 april hade vi haft honom i en hel månad. Mycket har hänt på den tiden, både att han växer men hans tillit till oss växer starkare för var dag som går och han är väldigt duktig på att lyssna. Fått sitt 12 veckors vaccin och sett nya ställen och nya människor. Han har dessutom börjat med att lägga upp två tassar i våra händer och låter oss hålla hans balans åt honom. Han tillåter mys utan att jämt behöva bita oss. Men bitandet sitter fortfarande i, men inte lika mycket som förut skönt nog – den skillnaden gillar jag nästan mest! I måndags vägde Niclas honom och han vägde då 12,4 kg. Vilken bjässe!

En favorit fotograferad bild ifrån dig. 58968028_805957506455677_8370226716794159104_n

Vad ser du fram emot i maj? – jag ser fram emot att ha mer pli på Ginzo än i dagens läge (och då har vi ändå bra pli på honom vid 14 veckors ålder som han är idag), jag ser fram emot att få träffa min familj och min sambos syster och göra klart allt inför sommaren (borträknat med eventuella omprov i juni).

5 reaktioner till “Månadens inlägg – april

  1. Det låter som en riktigt bra månad på flera olika sätt!😃 Härligt att det går så bra med Ginzo😃 För min del ser jag fram emot att få tillbaka lite värme, vistas i naturen med hästarna och plantera ut lite blommor😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s