59806741_405930219987026_3609762283909021696_n59843037_318002052209732_6765401509355061248_n

Idag har sambon och jag varit ett par i exakt 5 år och 5 månader. Tiden går galet fort! Vi har bott själva – utan att vi bodde hos våra föräldrar ihop – i 2 år och 2 månader! Och i dagens läge har vi dessutom skaffat oss ett ansvar gemensamt som både driver oss till vansinne samtidigt som vi älskar vår lilla krabat. Jag är så tacksam för min lilla familj och längtar tills jag får utöka den med två barn!

Tänkte att vi fortsätter med den här förhållande-listan jag startade med för flera månader sedan. Tycker det är roligt och verkar som om ni också uppskattar dessa inlägg.

41. Vad är det bästa ögonblicket i din relation så här långt? Alltså ler du när du tänker på detta ögonblick? – jag och Niclas har många härliga ögonblick tillsammans på dessa 1991 dagar vi varit ett par men en sak jag nu kan tänka är två saker: då han sade att han mer än gärna ville följa med mig till staden jag pluggar i och när vi blev tre i vår familj!
42. Hur visar ni er kärlek till varandra? – genom att stötta varandra, genom att finnas där för varandra och genom att göra små gester. Ett exempel är att han kommer hem med en blomma, gör min favoriträtt till middag, säger fina saker och så vidare. Och jag gör likadant för honom ♥
43. När var sista gången du sa ”jag älskar dig” till din partner? – det var förra veckan, exakt. Vi brukar inte alltid säga ”jag älskar dig” till varandra, utan visar det som sagt via gester.
44. Har du någonsin ändrat på något för din partner? – mycket. Förr hade jag ett häftigare temperament som jag knappt kunde kontrollera, gick verkligen från 0-100. Men i dagens läge har jag ändrat på mig för att det inte var sunt för varken mig eller honom. Sedan finns det andra små saker som enbart varit en fördel, aldrig en nackdel.
45. Hur mycket tror du att du förstår din partner? – väldigt mycket.
46. Litar ni på varandra? – till 110 %. Tvivlar aldrig på min sambo och känner aldrig svartsjuka över att han arbetar med tjejer i vår ålder och så vidare. Och jag vet att han känner exakt likadant för mig ♥
47. Har du inte låtit din partner göra något bara för att du känner dig avundsjuk eller arg? – Nix, aldrig. Dock känt ”varför går han ut på krogen när han har mig?” eller ”varför vågar han inte ta med mig om han ska ut?” när det handlade om hans gymnasie vänner. Men jag har aldrig sagt att han inte får gå ut eller blivit arg på honom för att han gått ut. I ärlighetens namn har han snabbt kommit hem igen då han haft super trist och saknade mig ständigt haha.
48. Hur känner du dig när andra finner din partner attraktiv? – skulle nog uttrycka det som Lily i How I met your mother: ”bitch, don´t even” som hon sade efter Marshalls fight.
49. Känner du dig avundsjuk om din partner umgås med en vän av det motsatta könet? – Niclas har aldrig haft en tjej vän, direkt. Han umgicks enstaka gånger med ett grabb gäng i gymnasiet och när de gick ut på krogen följde några tjejer med om jag förstått rätt, men Niclas har aldrig varit intresserad av att umgås med någon av dem. Närmsta tjej vän han haft under vårt förhållande iallafall är mina tjej vänner och då blir jag såklart aldrig avundsjuk utan tycker det är härligt om mina vänner tycker om min pojkvän, vilket underlättar.
50. Hur allvarligt tar ni båda detta förhållande? – på största allvar. Planer på att skaffa barn strax efter min examen, planer på att köpa oss ett hus och planer på ett liv tillsammans tills vi blir riktigt gamla ♥

58745698_2316779731941341_1896730271709921280_n (1)

Den här tisdagen har bara tillbringats i trädgården tillsammans med min valp. Sambon arbetar kväll och under dagen har jag pluggat den större delen av dagen skönt nog. Jag kan det mesta, men mer behövs övas in inför tentamen på lördag. Sedan ska jag också försöka läsa lite på anteckningarna jag fått utav fina Nancy från dagens föreläsning då jag missade den plus att jag ska försöka läsa lite i boken också och se på serier.

Hoppas ni fått en fin tisdag idag! ♥

 

7 reaktioner till “1991 dagar

  1. Härligt att det känns och går så bra för er och med allt! 🙂 Sv: ja de var en superbra dag! 🙂🙂tack 😀. Nej förstår Det vita skor är ju inte så vita som de var nya så länge. Men så är det ju!
    Ja det var många som hade valborgseldar ändå och Dey känns ju vanskligt med anledning av hur det har varit. Menmen alla får ta sitt ansvar o det verkar ju ha gått bra den gången🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s