God kväll allihopa! Har ni haft en fin onsdag? Själv har jag varit på föreläsning från 08:15-12:00 och efteråt åkte jag hemåt till min lilla familj. Niclas jobbar kväll idag och efter han åkt till jobbet har jag och Ginzo myst, lekt, tagit långpromenad, små promenader och medan han har sovit har jag pluggat. Känns mycket bättre nu till omprovet, men har tack och lov lite av den här kvällen plus två dagar till innan det är dags!

Ginzo har varit mycket bättre idag. Igår var han trotsig från morgon till kväll. Han var nästintill ohanterlig i vissa situationer och lyssnade inte på inkallning, vilket är något han i vanliga fall är oerhört duktig på. Idag har han skönt nog visat sin rätta sida igen och jag har inte behövt bli så arg som jag blev igår. Även hundar har sina tuffa dagar!

60317061_447603369400599_4704543554964291584_n

 

7 reaktioner till “En bättre dag

 1. Så skönt att Ginzos dag var bättre igår, och så bra att det känns bra för dig inför omprovet! ❤ Sv: Ja, precis, jag är längst fram! ^^

  Gilla

 2. Haha, det där valpsättet känner vi igår, ännu ”roligare” när dom kommer upp i tonårsperioden och trotsar än…men det är bara att gilla läget, för dom är ju sååå söta 😊.

  Här är allt relativt bra – mycket jobb och småont i ryggen(!).
  Det enda man är deppig över är väl vädret; från gassande sol och över +20 grader till regn, blåst och 8 grader 🙈. Så det blir mest film-/seriemys när man kommer hem.

  Hoppas att du själv har en fin vecka 🤩

  Gilla

 3. Vad fin han är☺ haha dom har väl sina små uppror ibland hundarna😛skönt att han är sig själv igen och skönt att det känns bättre in för omprovet! Lycka till sen när du ska göra provet🌷

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s