Innan julen är för långt borta måste jag även få visa vad jag och sambon gav i julklapp till mina föräldrar, bror och brorsdotter.

Mina föräldrar fick ett varsitt farfar och farmor ljus med mysig doft.

Vidare fick min mamma ett par tofflor. Så fort vi flyttat till stugan snodde hon N tofflor för att det var mysigt och kallt. Efter det har hon velat ha egna och precis innan jag skulle ge dem så gick hon fram i centrum och sade att hon behöver köpa ett par tofflor. Pappa fick stäppa in för att få tankarna på annat håll och han berättade att han behövt göra det tidigare under veckan också haha.

Min pappa fick nougat, lakrits och choklad samt ett gott vin! Jag hoppas att det har uppskattats då jag fann en sådan här butik i Örebro city och blev förtjust!

Medan jag köpte pappas julklappar köpte jag även den här till min bror. Dessvärre berättade han att dottern sin åt upp den. Fin pappa som delar med sig!

Ett intern skämt och när jag gick förbi den här grisen kunde jag inte motstå att ge den till min bror i julklapp. Det är då en spargris fast att den är mjuk och är mer som ett gosedjur. Han blev väldigt förtjust!

Sist så gav jag min älskade tjej en enhörningsdress hon genast vart förtjust i. Det är en onepiece och mjuk och mysig är den också och passar perfekt på helgmorgonar eventuellt på kvällarna.

Hon fick även en super söt liten enhörning hon kunde sova bredvid och tänka på oss då vi bor längre bort nu för tiden. Den gillade hon också mycket vilket uppskattas!

I år gjorde jag en hemma gjord quiz om julen som min familj fick tävla i vilket var jätte roligt! Vinsten som min pappa kammade hem var en aladdinask!

Till nästa år då vi helt 100% vet att vi kommer att fira med min faster med familj (Kom nyss på att så kanske inte är fallet?) och då kommer jag att vilja göra om detta. Alternativt att vid påsk göra en påsk-quiz!

13 reaktioner till “Gifts to family 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s