49344933_792145567788165_5937260114502221824_n

Herrejösses vilket snökaos det var igår! På morgonen då jag for till universitetet var det helt okej mängd ute men det var obeskrivligt fem timmar senare då jag for hemåt. Det var svårt att hålla mig kvar på vägen och på 80-vägarna fick jag köra 40. Obehagligt fast ändå väldigt spännande! Passade på att unna mig ett par vita tulpaner (det gick inte att köpa en så fick med mig tre?) och njutit hemma med en varm dusch, varmt te och både hållit på med bloggen och tenta plugget. När Niclas kom hem tog vi det lugnt tillsammans hemma och jag fick i mig andra kuren antibiotika.

50244625_1544256179041562_7808896709072781312_n

Istället för snökaos vart det snorhalka idag så jag till och med var beredd att ramla vilken sekund som helst när jag var ute idag. Hemskt! Men innan jag mötte upp min fina vän gjorde jag klart hemtentan och efter att ha läst igenom arbetet känner jag mig rätt nöjd. Efteråt unnade jag mig en härlig vaniljsemla och chailatte med Martina och vi hade mycket att prata om angående plugg och vårdrelaterade jobb. Blir pommes och nuggets till middag sen antibiotika kur.

Vill skicka med stort TACK till alla stöttande och fina kommentarer i tisdags angående mina händer och behandlingen jag nu går på. Blir förstås så glad och peppad!

10 reaktioner till “Snö oväder

 1. Ja oj s å det öst ner 🙂 Mumsigt med fika 😀 SV: ja det var en riktigt bra dag faktiskt 😀 Jodååå, jag har både vita och rosa tulpaner hemma och jag gillar båda jättemycket 🙂 Men gulle dig, tusen tack! ❤ Kram

  Gilla

 2. Vi har också haft riktigt snorhalt här idag. Var ute på promenad under förmiddagen och kände mig som Bambi på hal is 😂 Så gott med semla! Hoppas du har haft en fin och mysig kväll! Kram 💖

  Gilla

 3. Men vad härligt med snöoväder! Fast det kanske är lätt för mig att säga som inte sitter mitt i det 😛
  Hoppas antibiotikan tar så du mår bättre snart ❤

  Gilla

 4. Ja hur konstigt det än må låta, så kan det kännas liiite spännande när man kör i ett riktigt snöväder!😆
  Vaniljsemla lät jättegott, och särskilt nu när det kurrar i magen!😄
  Ha en härlig fredag!❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s