Hur har mitt 2018 varit? Den har varit jätte bra måste jag få säga med enbart några enstaka saker som har gjort den dålig. Tror det är två stora saker som orsakat mitt år dåligt, utöver det så har mitt år varit fantastiskt! Här kommer sista årsresumen från år 2018 då många av dessa bilder summerar allt ungefär.

Juli:
Vi åkte hit till Örebro för att fira min mormor som fyllde år och stannade i några dagar för att sedan ta med mormor hemåt till Stockholm för att fira mina kusiners födelsedag. Den 9/7 åkte jag, sambon och mina föräldrar till Danmark och bodde på lyxhotellet i tre dagar innan vi åkte till Göteborg och var där i två dagar innan vi åkte hemåt igen för att jag skulle börja jobba igen. Underbar semester minst sagt och jag fick även under resans gång extremt besvärligt med händerna och allt började i juni men utvecklades i juli. Var även i Drottningholm tillsammans med föräldrarna, brodern min, hans dotter och min kusin med son och sade upp mig från mitt jobb. Hade även några trevliga dagar tillsammans med min broder, sambo och en dåvarande vän till mig.

Augusti:
Jag jobbade sista månaden på Södersjukhuset och flyttade till Örebro sista dagen i augusti. Min bil införskaffades också under sista dagen av augusti som jag är så nöjd över! Umgicks mycket med min familj och härliga vänner inför flytten och hann precis träffa en vän till sambon som han träffade då vi bodde distans då han pluggade till sitt jobb han nu arbetar med. Mycket discgolf som vi utövade sen juni månaden.

September:
Månaden då jag fyllde hela 22 år, jag började den 3:e september i skolan och träffade den dagen min älskade Jennifer för första gången, jag träffade min klass för första gången den 4:e och har skaffat fina vänskaper ifrån klassen och mycket lärdomar ifrån skolan. Hade kalas för mig en helg även och i slutet av den här månaden började det som jag tycker aldrig borde ha hänt.

Oktober:
Hemsk start på månaden då min morfar fick spel min mormor inte vågade sätta sig emot och jag fick så otroligt mycket skit, sov dåligt, mådde dåligt och flydde tillslut den 7:e oktober. Det var även tack och lov den 7:e som vi var på visning på den här stugan vi nu bor i och den 13:e skrev vi på papperna att få tillgång i början av november. Bodde i en vindsvåning den här månaden, hade min bror över en helg då vi hade det riktigt roligt med klasskompisarna till mig och jag hade min första sals tentamen och hemtentamen som både gick åt helvete. Hade fått ännu större problem med mina fingrar dessvärre.

November:
Startade månaden med att se på Queen-filmen på bio med min älskade sambo, jag gjorde omtenta på hemtentan och fick VG den 2:a på min kära pappas födelsedag, familjen kom med till Örebro där jag flyttade den 3:e, bodde en vecka med min kära Jennifer, firade min bror och pappa samma helg som min sambo flyttade till oss för gott den 11:e och började på sitt nya jobb. Jag klarade även omtentan på salstentamen jag gjorde den 24:e och samma helg så städade vi ur lägenheten med hjälp av mina fina föräldrar och har hyrt ut lägenheten. Började även på en ny kurs och umgåtts med fina vänner så som att vi hade en halv åtta hos oss kväll.

December:

Också en händelserik och underbar månad! Det innebär julfirande och allt som hade med det och göra samt nyårsfirande. Jag vart bort bjuden på middag, jag har haft fina fika tillfällen och umgåtts med min klass och vänner, handlat julklappar, åkt till Stockholm för att fira jul med familj och släkt, pluggat och min bror kom även den 29:e för att umgås och fira nyår med oss. Det var även den här månaden som min sambo fick träffa Jennifer för första gången, trevligt! Mina händer har blivit mycket bättre men dessvärre inte bra men hoppas 2019 ger mina händer en bättre chans! Något som också har skett under december månaden är att jag och min sambo har firat 5 år tillsammans. Det är helt galet samtidigt som det är så mysigt! ♡

30 reaktioner till “Årsresume del 2

 1. Så fint med årsresumé, gjorde tre stycken på min blogg och det var fint att få plocka upp det som varit fint under året 😌

  Gilla

 2. Sååå härliga bilder 😊

  Ja det är 80-tal + alla pasteller m.m. Verkligen mitt favorit årtionde…och jag är ju född då med 😊.

  Mitt nya år började med en extra dags ledighet. Blev en shoppingtur med med min faster och jag fick handlat en massa till hunden bl.a plåtburkar som jag letat efter 😜.

  Hoppas du haft en fin januari hittills.

  Gilla

 3. Jag har ju följt din blogg länge och följt med på er historia, dock är det verkligen jättetråkigt hur du vart beh av din mormor och morfar

  Gilla

 4. Trots tråkigheterna blev det ju ändå bra, så skönt 🙂 SV: gott nytt år 😀 ja det var jättelugnt men det ska ju inte vara annat när det är barn med såklart!! =) Ja men vad skönt att du känner att du kan stå på egna ben nu. Dina föräldrar har du ju alltid bakom dig ändå, så det är ju skönt när man ”kommer på” att man inte måste hänga på dem jämt 🙂
  Ja jag hoppas han får vara hemma sen iaf 🙂 kramis

  Gilla

 5. Ja det verkar onekligen ha varit ett händelserikt år, med mycket trevligt umgänge med nära och kära!😃 Så otroligt synd att det blev som det blev med dina morföräldrar. Förstår om det inte är lätt att skaka av sig, för konflikter är aldrig roliga.
  Hoppas att dina händer blir helt bra snart, och att ditt 2019 blir ett underbart år!❤️

  Gilla

 6. Du har verkligen haft ett händelserikt år, bra och dåligt. Skönt att du tog dig igenom det svåra så bra som du gjorde! Nu hoppas jag att det nya året blir bra.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s