Hej alla fina! Hur har er nyårsafton varit? Min har varit fantastisk men det kommer jag till. Dagen innan nyår så åkte Niclas och jobbade medan jag och min bror roade oss själva. Vi var i Marieberg för att leta piké men förgäves, tog en chailatte på EH innan vi vidare drog till Lager 157 för att köpa mig ett par jeans för 100 kr! Sedan besökte vi även den berömda Svampen igen och den här gången blev vi inte besvikna. Fin utsikt och efter det blev det bara att dra hemåt och mysa framför Inception innan vi började laga middagen bestående av riven potatis och panerad fisk. Så gott!

Och igår då, måndag och nyårsafton 2018, så jobbade Niclas återigen och jag och min bror bestämde oss för att åka ut på en roadtrip ut i skogen. Det var oerhört mysigt och flertalet råddjur såg vi. Väl hemma tittade vi på serie, fixade i ordning oss och då min sambo var klar så åkte vi iväg för att fyra av lite fyrverkerier. Sedan åkte vi in till stan där vi åt på en restaurang som heter Pitchers tillsammans med min bestie Jennifer och hennes bror. Super trevlig bror och super trevlig sällskap!

Vi satt fram till klockan 22:00 och gick sedan vidare till en bar och satt där och drack något gott innan vi vid tolvslaget gick ut till slottet och såg på alla vackra fyrverkerier. Efteråt spelade vi bowling och efter det tackade vi för oss och drog oss hemåt och var hemma vid två. Spelade skip bo och mös innan vi alla höll på att somna och jag somnade väl runt halv fyra. En underbar dag med andra ord!

Idag kan jag inte annat än tro att det blir en lugn dag. Kanske även måste få lite plugg gjort. Hoppas ni fått en underbar nyårsafton och god fortsättning! ♡

20 reaktioner till “Last days of the year

  1. God fortsättning på det nya åter.Ojdå det var inte lite du och din bror han med under dagen.Så härligt att ni gick på restaurang och efter åt bowlade.Har själv inte bowlat på hur många år som helst.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s