Nyårsdagen tillbringades stor del utav dagen i skogen. Vilket var oerhört fridfullt och härligt. Vi alla tre sov till runt tolv innan vi steg upp för att åka iväg och spela lite discgolf då min bror ändå var här. Dessvärre med mina fingrar kunde jag bara spela ca 7 banor av 18 vilket var oerhört trist, men gick med hela varvet och frös  nästan ihjäl av kylan. Vi åt självklart den berömda pizzan till lunch/middag och tittade både på olika filmer samt spelade sällskapsspel. Redan på nyårsafton blåste det ovanligt mycket hos oss, men det slår verkligen inte nyårsdagen med flackande lampor, stundtals i några sekunder helt svart i huset och ja, blåsten ska vi inte tala om. Alfrida hette den tydligen, tur att inga träd fall över oss kände jag.
49509456_2189045114692239_1501276024128667648_n

Och sedan dag två på nya året så blev det att ta det lugnt för min del med lite plugg samt att jag passade på att städa undan julen. Rätt skönt faktiskt, nu ska bara alla dessa tre lådor till boden och sedan är vi av med all pynt framtill påsken. Min bror och sambo var ute och spelade två rundor discgolf innan de kom hem och min bror åkte ca 1 timme efter det. Det kändes lite ensamt att återigen vara två i hushållet, men skönt ändå på ett annat sätt då min svärmoder besöker oss till helgen. Så idag, torsdag, blir det lite plugg för min del, ta hand om hemmet och bara ta det lugnt då sambon arbetar.
jenny 7 år

Jag vill även passa på att skicka med så mycket kärlek till den här otroligt fina tjejen idag! Jag är så otroligt lyckligt lottad över att ha henne som brorsdotter och få se hennes utveckling från spädbarn, till bebis och nu till ett underbart och otroligt smart barn. Hon är även otroligt omtänksam, bryr sig väldigt mycket om att andra ska ha det bra, vilket är en otroligt fin egenskap jag hoppas hon tar med sig under hela sitt liv. Det är ändå helt sjukt att den här lilla tösen idag blir hela 7 år då jag fortfarande kan minnas då hon hängde på min höft. Min söta fina tjej, hoppas att du får en fantastisk och fin födelsedag idag. Faster älskar dig tio tusen gånger om ♥

52 reaktioner till “Seven years & the last new days

 1. Låter som riktigt härliga dagar ni haft 🙌🏻 Födelsedagar och pizza 😁 kanon det önskar dig en fortsatt fin dag

  Gilla

 2. Vilken härlig start på året, minus att du inte kunde spela klart. Pizza på nyårsdagen är verkligen en klassiker. Jag åt dock ingen. Grattis till din brorsdotter. 🙂

  Gilla

 3. Tur ni hann spela discgolf innan blåsten. Hade kanske inte funnits några discar kvar då. :p
  Vilken fin hälsning till din systerdotter. Det är något speciellt att få vara med under hela uppväxten och se någon utvecklas. 🙂

  Gilla

  1. kul att du frågar! Jag har tänkt skriva ett inlägg om det för att det är många som frågar, men kan svara lite kort här med. Discgolf är typ som långgolf fast med discar eller så kallade freesbees. Du står på skärbrädan och skjuter ut den och räknar hur många kast du har kastat innan den sitter i mål, som består av en korg. Super rolig sport! 😉

   Gilla

 4. Discgolf har jag aldrig hört talas om, men att döma av bilderna och namnet verkar det riktigt roligt! Tror att det hade kunnat göra succé i min familj faktiskt.

  Gilla

 5. Skogen är mysig, discogolf har jag aldrig spelat, men vet vad det är ❤ trist att frysa så, stackare ❤
  Vilken go liten tjej ❤

  Gilla

 6. Sova till runt tolv låter.. väldigt lyxigt! Discgolf har jag alltid velat pröva på men aldrig kommit mig för så det kana nog bli en av mina saker att pröva på under 2019!

  Gilla

 7. Vilken tur att ni hann spela innan den värsta blåsten kom. Skönt att inga träd föll över er. Jag har två stora träd utan för min lägenhet och var jätterädd att dom skulle blåsa in. Men som tur var så hände inte de. Så fin liten brorsdotter du har 🙂

  Gilla

 8. Vad härligt att komma ut, tyvärr har vi fastnat inomhus.. Vi var ute en liten runda med skridskorna, det var härligt. Din brorsdotter är säkert lika lycklig att du är hennes faster. Så söt hon är!!

  Gilla

 9. Sovmorron är inte fel. Frisbeegolf är riktigt kul att spela men i sommar blev det aldrig av :/ Synd att du inte kunde vara med på alla banor.

  Gilla

 10. Grattis till brorsdottern! Så kul att spendera nyår i skogen, ni ser ut att ha haft väldigt kul. Det har verkligen blåst så otroligt mycket, vi kunde knappt se vägen när vi körde den 1:a :/

  Gilla

 11. Åååh underbart ju! Hur sugen blev inte jag på pizza<3 låter så mysigt att plugga hemifrån, haha. Vill så gärna börja plugga men vet hur mycket tid och energi man måste lägga ner egentligen. Vad pluggar du till? Grattis till henne på 7års dagen, tjoho!!

  Gilla

 12. Låter mysigt 🙂 Vet inte hur hårt det har blåst på andra ställen men här i Dalarna tyckte polisen att man skulle stanna inne.

  Gilla

 13. Tråkigt att du inte kunde spela ordentligt och alla banor men kanske är bra att vila fingrarna lite! JA det har vart väldigt blåsigt, sett träd ligga lite överallt! Jobbigt att strömmen påverkades.. Skönt att städa undan julen, det gjorde vi med igår! Skönt att ha det gjort 😀
  Grattis till henne!

  Gilla

 14. Åh, gratta 7åringen från mig :).

  Haha, ja men visst smälter man bort av den lille pricken – fast jag är nöjd med att ha en rumsren & lydig hund här hemma 🥰.

  Nu är man tillbaka på jobbet igen, skönt med en kortvecka åter igen :).
  Hoppas du haft en fin vecka hittills.

  Gilla

 15. SV: Tack så mycket, kul att du tycker det! Ja helt sjukt att de blev sån katastrof i Dublin för såå lite snö, haha 🙂 Ja Chailatte har alltid varit min favvo! Vad härligt att ditt 2019 börjat på bästa sättet, låter som de varit härliga dagar! Så söt tjej, förstår att du är en stolt faster! Jättefina bilder 🙂

  Gilla

 16. Så mysig dag i skogen. Måste varit en perfekt start på nya året. Blåsten har verkligen tagit i de senaste dagarna

  Gilla

 17. Vara ute i skogen är mysigt, är det för sällan men vara ute nu när det är kallt och ruggigt ute är inte alls roligt! Jag är så frösen av mig 😦 Klarar bara av att vara ute korta stunder

  Gilla

 18. Vsd fräckt med discogolf, det hade min tös provat på när hon va iväg med några kompisar i höstas. Men jag begrepp mig aldrig på vsd hon sa dem hade gjort 😂🤦🏻‍♀️

  Gilla

 19. Vilken skön dag ändå att bara ta det lugnt med familjen och äta pizza. Jag ska snart ta bort julsakerna också det ska bli så skönt. Grattis till din brorsdotter 🙂

  Gilla

 20. Vilken lugn och skön start på nya året!😊 Att vistas i naturen är det bästa som finns, och discogolf låter roligt!
  Blåsten på nyårsdagen var faktiskt skrämmande hård, så vi är glada att byggnaderna är oskadade.
  Brorsdottern är jättesöt!💕 Ni är väl lite lika?

  Gilla

 21. Vilken härlig start på det nya året 😊 och en tid ute i naturen är ju alltid rogivande. Tråkigt att du inte kunde vars med på alla banor, vad har du för problem med fingrarna ?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s