Hallå finisar! Sitter i soffan med once upon a time framför mig, dricker trocadero och småäter lite godis. Idag har varit en bra men även en sorgsen dag då killen min återigen åkte hem då han börjar jobbet imorgon efter en helgs härligheter hos mig. Vi tog det väldigt lugnt fram till närmare tre, då åkte vi för att spela discgolf (fick 91 den här dagen..) innan vi handlade och sen pussades vi hejdå. Ätit middag och bara tagit det lugnt. Får se om det blir en tidig kväll idag, hoppas ni fått en bra dag idag!

31 reaktioner till “Allt adjö till ledsamhet

 1. Alltså once upon a time förstår jag mig inte på riktigt, säsong 1 och 2 var helt okej, men sen spårade det lite tycker jag, har inte orkat se klart 🙈

  Gilla

  1. Nej, som jag åter har sagt förut så pluggar jag till audionom i en annan stad och han måste ju fortfarande jobba i Sthlm tills att han får sluta. Så därför bor vi för det mesta i två olika städer tills vidare 🙂

   Gilla

 2. Usch vad jobbigt att behöva säga hejdå till den man älskar.Måste vara väldigt jobbigt att veta att man inte kan ses så ofta som man hade viljat.Discogolf har jag aldrig hört talas om innan 🙈

  Gilla

 3. Tack så mkt 🙂
  Alltid tråkigt att säga adjö. Har behövt vara ifrån min pojkvän flera månader under flera tillfällen så jag vet hur det känns ❤

  Gilla

 4. Älskar once upon a time! Så tråkigt att säga hejdå när man inte är sambos.. Känns så tomt när de åker! Aldrig testat discgolf men har det i närheten där jag bor 🙂 Är de kul?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s