Godmorgon! Sitter för tillfället i min tillfälliga soffa tills den 1 november. Hur det känns? Jo, det känns bra än så länge. Fått i oss god frukost med chai latte istället för det berömda kaffet. Mums! Idag tror jag inte att det händer mycket, ska förbereda mig inför imorgon och sen åker min sambo hemåt igen tyvärr. Men det blir nog bra!

Igår åkte vi åter ut till den här vackra naturen och spelade discgolf två gånger. Första gången var mitt resultat 96 (som var bättre än förra helgen då mitt rekord var 103) & sista gången fick jag i slutresultat 82. Inte dumt!

Annars gick vi upp runt nio från sängen, åt på Scandic grands hotellfrukost innan vi åkte vidare mot landet & skrev på ett kontrakt! Jag är så gaalet lycklig och hoppas innerligt att det kommer att bli så bra! Annars fördrev vi tiden med att tvätta Niclas bil, äta lunch, spela discgolf som sagt, tog en kaffe innan vi fick tillgång till en tillfällig lägenhet jag nu ska bo i tills vidare kl 19:00. Sov gott & hoppas att natten till måndagen kommer bli minst lika bra.

Ha en fortsatt trevlig söndag!

16 reaktioner till “Chailatte söndag

 1. Vilka vackra bilder och hur lyxigt är det inte att bo på hotell?! Vi ska åka och sova på hotell nästa helg, Längtar längtar längtar!!! Kram fina

  Gilla

 2. Så härliga bilder. Frisbeegolf (som vi kallar det) är superkul att spela, även om jag är ganska dålig på det *haha*.
  Hoppas du får ett fint slut på din söndag.

  Gilla

 3. Så fina färger ute nu 😀 Och mums med chai latte! 🙂 SV: jo det var smaskigt där på sista rasten med räkmacka hihi 🙂 Alltså det här låter helknasigt ;D Hoppas ni löser det så det blir bra snart 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s