Godkväll! Natten till idag gick strålande, sov mer än jag trodde dock. Klockan sju steg jag upp idag, var i skolan vid åtta och haft en intressant föreläsning om olika hörselnedsättningar samt en föreläsning om akademisk skrivande inför en rapport jag nu ska börja skriva. Åt lunch tillsammans med Lollo, beslutade att vi skulle åka till Ica Maxi för att handla gottis innan vi åkte till mig men visades att jag behövde en sightseeing. Jag åkte fel flertalet gånger medan Lollo fick sig goda skrattanfall! Väl hos mig såg vi på lite serier och pratade en massa innan hon vid halv sju åkte hemåt. Sen dess har jag myst i soffan, tittat på ouat & hoppas att killen snart ringer!

13 reaktioner till “Lollomys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s