Godmorgon! Dagens planer är att försöka plugga i största mån jag kan innan min mamma och jag tillsammans åker och roar oss i ett shoppingcentrum. Killen kommer hem senare idag så hoppas på att få mycket plugg gjort inför salstentan nu på fredag!

rosa roso

I måndags så vaknade vi upp i sviten, åt frukost på mysiga stället och sedan så packade vi ihop alla mina saker och checkade ut. Dem på Berhns hotell var supertrevliga och jag vart känd som tjejen med glasbiten i munnen haha. Det gick som sagt jättebra och de lät oss inte gå fören att jag sagt att allt var okej. Superbra verkligen! Annars så åkte vi runt med bilen, vi planerade lite angående dagen och åkte sedan tillbaka till Stockholm båda två. Det var bästa sättet för situationen just nu och blev onlinepizza till kvällen och mös i soffan tillsammans i vår lägenhet. Så skönt! Vi fick även härliga besked sent på kvällen jag inom sin tid kommer att berätta om!

Igår så vaknade jag upp till en tom lägenhet då killen gått till jobbet. Jag satt i stort sätt från klockan åtta till halv fyra med plugg. Fortfarande fysik och lite matematik som inte helt går in i huvudet, men vägrar ge upp! Handlade tillsammans med killen innan vi lade oss i soffan och såg på green lantern. Superbra film! Killen lade sig och sov redan vid 19:00, jag satt uppe och fick lite mer plugg gjort innan jag lade mig strax efter 21:00.
löv

Hoppas ni får en trevlig onsdag idag!

12 reaktioner till “Nyheter & kämpandet

  1. Hihi, åh så fina bilder :p.
    Jaså, själv är jag ju helt besatt av rosa – rosa, vitt & guld är det som styr hemma hos mig <3.

    Hoppas allt är bra annars tjejen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s