bergmanssvitenbergmanssviten1bergmanssviten7bergmanssviten5bergmanssviten2bergmanssviten6bergmanssviten3bergmanssviten4bergmanssviten8

Som ni vet tillbringade jag och pojkvännen helgen på hotell Behrn och första natten tog vi in på ett standard rum men lördagens frukost bidrog med att jag fick en glasbit i min pannkaka. De var så snälla, givmilda och skyndade på stegen så fort jag och sambon berättade detta för hotellpersonalen. Vi gick upp, nöjda över att vi då fått berätta vår händelse så att det inte sker igen då de plötsligt ringer upp till vårt hotellrum. De vill då förstås att vi ska få kompensation för hotellvistelsen och fick då uppgraderas till Bergmanssviten.

Här på bilderna ovanför visas då bara undervåningen. Jajamänsan, det fanns två våningar på Bergmanssviten på Behrn hotell. Vi hade (om man nu skulle vara där mer än en weekend) ha möjlighet till ett stort förråd, två toaletter då en på nedervåningen, två teveapparater som fanns på varje våning och ett skrivbord. Passade perfekt om man ville snabbt slå upp något jobb som bör bli klart. Sedan så fanns det även fyra mjuka och sköna fåtöljer och ett bord med lite tidningar på. Vi kunde även lyssna på musik och vi kunde dricka gott kaffe och te. Det var ENORMT och vi trodde först inte våra ögon haha.

Rekommenderar hotellet och fortsättningen följer…

28 reaktioner till “Bergmanssviten

 1. Som sagt, superbra av dem att uppgradera er och det ser ju fint ut 😀 SV: ja det är alltid lika kul! =) Hm men vad märkligt :O Förstår att det känns jättetråkigt att relationen blivit så märklig.. men något måste ju ha hänt eller? Känns bara för konstigt att de helt plötsligt skulle vända om och börja bete sig så? Kommer de inte överens med din kille på något vis? Verkar som att de inte vill att han ska vara där? Klart du blir besviken och tycker det är konstigt isf.. hm. 🙂

  Gilla

 2. Bra service att uppgradera er till ett finare rum. 😀 Fåtöljerna ser sköna ut och kul med boende i 2 våningar. SV: jaa, bästa dagarna när man inte har en massa måsten. 🙂 Kram

  Gilla

 3. Åh, vilken fin gest att ni fick Bergman-sviten, kan tänka mig att ni trivdes där 🙂

  Ja men visst är låten bra – hela Molly’s skiva på svenska är såååå bra, vackra texter m.m.
  Fortsatt fin fredag på dig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s