I samarbete med sweet signs

sweet signs1sweet signs2

Sweet signs & design är ett företag som är familjeägt och som gör sina egna inredningsdetaljer själva. Hos dem kan ni hitta allt från personliga skyltar, rara dekorationer och hemtrevliga inredningar som passar snyggt in i allas hem. Det finns mycket till barnens rum som även jag längtar att få dekorera mina framtida barns rum med.
två svarta hundartvå svarta hundar1två svarta hundar2två svarta hundar3

Jag har fått både turen och möjligheten att få hem dessa fina magneter formade som en hund utav företaget och jag är så galet nöjd! På dessa rara, fina hundar kan du även med en blackboard penna skriva kom ihåg lappar till plugget, till dagens handling eller också bara något rart till sin fina sambo som hen ser då hen öppnar kylskåpet på morgonen.
spegelspegel1spegel2

Som ni kan se på bilderna ovanför fick jag även med två superfina hundmagneter i den fina boxen. Det är i spegelformat och jag är så himla nöjd även över dem och jag är väldigt imponerad över att veta att de har gjort dessa alldeles själva! Som ni ser pryder alla fyra på mitt och sambons kylskåp och det kommer dem att få göra tills att vi återigen inom kort kommer att flytta in i ett fint hus vi fick reda på igår. Dem kommer då passa alldeles utmärkt har jag redan sett på visningen i lördags. Så nöjd återigen!

Jag har nu möjligheten att ge er en rabattkod på 10% på hela deras sortiment under hela oktobermånaden. Skriv in CAROLINA1810sweetsigns.se så dras det av i kassan.

båda

51 reaktioner till “Sweet signs & design

 1. Aij, hvor er de fine! Jeg er vild med dem med spejl-materialet! Det kunne jeg sagtens overveje – ligesom dig – hvis/når jeg skal dekorere mit fremtidige børns rum 🙂

  Gilla

  1. jaså, vad roligt att höra att du skulle vilja ha sådana magneter hos dig! Ja, det är ju 10% på hela sortimentet så du kommer säkert finna något fint där på sweetsigns 😀

   Gilla

  1. Jaså, vad roligt. Ja, det är ett mysigt och fint företag måste jag få säga. Tycker absolut om du är intresserad av egna gjorda produkter ska du verkligen besöka hemsidan 🙂

   Gilla

 2. Åh vilka söta skyltar och magneter!😊 Jag tycker om kylskåpsmagneter, men nuförtiden har vi träfronter på kyl och frys, så de ligger undanlagda nånstans i en burk.

  Gilla

  1. Jaså vad tråkigt att höra. Magneter som är så himla fina! Jag har köpt på mig en massa och satt upp då jag flyttade hemifrån just eftersom att min mamma förbjöd magneter hemma hos henne. Det skulle se fräscht ut hah, jag tycker det ser kalt och trist ut 😉

   Gilla

 3. Ohh vilka söta magneter, fina sådär och skulle göra sig jättefint att ha till barnkläder i hallen eller till hundkoppel

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s