Hallå!! Åter i min underbara lägenhet med sambon. Så skönt även fast att vi har haft det trevligt. Fick skjuts hem utav min kära bror runt tre & efter det bara sätt på new girl, myst och njutit i vår lägenhet av ensamtid vilket är så skönt ibland! Blir ägg & smörgås till kvällsmat nu innan sömnen kallar. Hoppas er helg varit underbar!

Förresten väcktes jag vid 5 snåret av att det small ute av åska och blixten lös upp i vardagsrummet. Och regnet? Aldrig hört den vräkna ned på så vis & älskade det. Somnade om till ovädret & njöt utav det!

8 reaktioner till “29 juli 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s