Hallå! Idag har det varit en intressant dag faktiskt. Jag vaknade, gick lyckligt ovetande till jobbet och väl på arbetet började jag se att eksemen som jag tidigare för någon vecka sedan fått tillbaka. Samma finger, på andra fingrar och på andra handen också. Det började svida och göra riktigt ont så att jag tog mig igenom hela dagen och gick hem en halvtimma innan min tid på jobbet var klar och innan dess har jag försökt få expertråd ifrån läkare och ringt till min Vårdcentral plus den jag var på hos sist, men ingen kunde ge mig bra råd eller tidsbokning. Jag fortsatte väl hemma att ringa runt till en massa olika vårdcentraler, närakuter och tillslut åkte jag tillsammans med min bror iväg till akuten på mitt sjukhus för att få professionell hjälp. Men inte ens det gick, de ratade mig och bad mig vända mig till min vårdcentral där jag är listad. Besviken åkte jag hem och har nu sjukanmält mig imorgon och hoppas på att få tid hos min vårdcentral imorgon. Förhoppningsvis ger de mig bättre krämer eller remiss till hudläkaren för såhär kan jag inte leva med om jag inte får bra hjälp.

För tillfället tillagar jag med nöd och näppe stuvade makaroner med köttbullar och inväntar att min älskade ska komma hem. Hoppas ni får en fortsatt trevlig måndags kväll!eksemeksem1eksem3

11 reaktioner till “Jobb & vårdcentral

 1. Ja men verkligen, dock tror jag att min kommande huvudstad resa inom Norden blir till Oslo. Har en gammal norsk killkompis med som bor där, inte setts sen 2012….

  Hihi, lite shopping får man allt unna sig ibland, men systerdottern var prio 1. Hennes sneakers sim jag köpte är nog det sötaste jag sett 😋.

  Hoppas du också haft en fin måndag.

  Gilla

 2. Men så jobbigt för dig ..<3
  Tycker Du skulle få ha det lite lugnt nu 🙂
  Har du haft sånt eksem förut eller nåt helt nytt?

  Sv: Jag gör inga samarbeten, eller sånt direkt nu 😉 Har nog tänkt sälja i framtiden men inte än 😉
  Men kul Du frågade! 🙂

  Kramar!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s