Hallå! Varit mycket dessa dagar men underbara dagar. I fredags var jag skönt nog ledig medan Niclas och min bror åkte tidigt till jobbet. Vid 12:00 kom en gammal vän över på lunch innan hon åkte vidare till sitt jobb. Tog det lugnt i kanske 30 minuter med serier innan min bror plockade upp mig och vi åkte och handlade på Ica Maxi och systemet och oj så mycket som inhandlades! Vi tog oss även en glass på donken där den här goda vännen jag träffade tidigare, Emelie, jobbar. Då N kom hem så stack han och min bror ned och spelade discgolf och jag stannade hemma med min brors vän som också är här, lagade lite tacos och såg på serier. Kvällen blev fortsatt lugn med tacos och vi allihopa såg på new girl innan vi allihopa somnade i soffan förutom Niclas som höll sig vaken och min brors vän som somnade någon annanstans.

Igår så var vi allihopa skönt nog lediga, Niclas gick inte upp fören vid 12 och min bror och hans vän åkte en vända till Västerås för att hämta bildelar innan de kom hem igen vid 15. Innan dess har jag och Niclas degat i soffan/sängen och tittat på serier och jag vikte tvätten som jag tvättade i fredags. Vid 17:00 gick vi ut för att spela discgolf och min vän Emelie kom rung 18:00 och spelade lite med oss. Vi köpte med thai/sushi hem, åt en mysig middag tillsammans innan vi vid 22:00 gick ned för att spela discgolf ännu en gång. Dock blev det alldeles för mörkt för att vi ens skulle se vart våra discar hamnade så vi gav upp efter typ sjunde korgen för att lämna Emelie och åka iväg med bilen och testa på att komma upp i typ den högsta hastigheten jag någonsin fått göra tidigare. Somnade även i bilen haha! Men ja, inte mycket mer hände denna lördag men en bra lördag var det men får se vad som händer den här söndagen. Blir iallafall hemåt idag till vår kära lägenhet och får se ifall det blir mer discgolf innan dess då det har öst ned med regn och även blixtrat under morgonkvisten.

9 reaktioner till “Helgens dagar hittills

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s