Igår var det en underbar dag! Det var en relativt mulen dag med vissa stunder av sol men mesta dels lite kyligt. Vi gick upp runt kvart i sju för att äta god & lyxig frukost. Bara vi + de som har samma lyx på hotellet plus sviterna. Vi fixade iordning oss snabbt för att ta oss ut vid 09:30 & promenera till en kyrka som var 90 m hög & som man fick gå upp i tornet. Niclas & pappa gick upp medan jag och mamma väntade nedanför, kikade på kyrkan innan vi alla fyra gick vidare, såg på bilbioteksträdgården, slott & andra kyrkor. Satte oss även på en ute servering och tog oss en liten drink och mös sedan vi även gick lite på stroget (köpte en tröja för att jag frös så mycket) och tog smörebröd vid nyhavn och åt även en riktigt god mjukglass (soft ice eller som jag råkade beställa soft lee) som även den var himelsk god! Sista stoppet var vid Glyptoteket med en massa skulpturer. Det var rätt roligt ändå då vissa kände man igen, men för det mesta var det inget speciellt att se. Vi tog en halvtimmes vila på hotellet innan vi begav oss av mot loungen där vi fick oss lite aptitretare, efterrätt & lite gratis öl/vin. Efter det så gick vi runt, kikade runt & tog det sedan lugnt på hotellet – mer orkade vi inte. Somnade inte fören vid 23:00 & natten till idag var oerhört lugn & skön ändå. Lite oroligheter tills jag somnade men mest för att jag är sådan.

16 reaktioner till “10 juli 2018 – en dag i Danmark

    1. Jag tycker absolut att du ska åka till Danmark. Det är ett jättefint land & om du åker till Köpenhamn föreslår jag att bo på Tivoli hotell & gå på ströget & nyhavn! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s