Hej & hå! Sista riktiga äventyret innan semestern är slut och det blev till Danmark tillsammans med sambon & mina föräldrar! Vi klev upp tidigt & satt i bilen redan 7:20 och stannade enbart två gånger för att gå på toa och äta lunch. Vi var framme vid 14:50 & fick komma in till hotellrummet 16:00 & snacka om lyx! Vi anade det nog inte själva fören vi kom hit med egen frukost del som vi delar med få med samma fina hotell rum + sviter. Inte dåligt! Gratis öl/vin/juicer, tilltugg både som chips, bakverk + matiga tilltugg. Även det är lyx! Vi tog oss en promenad för att kunna bekanta oss med stället, tog oss från Köpenhamn till Stroget, åt middag på kända friday’s och bara hade det trevligt. Var väl inte på hotellet fören vid runt 21-22:00 & både jag och N vaknade upp med förkylning, så vi båda hade svårt att somna, vaknade enbart en gång inatt med att jag hade så ont i halsen, men efter en strepsil gick det bra resterande natten till morgon.

22 reaktioner till “9:e juli 2018 – i Danmark

    1. Tack så mycket, mår mycket bättre nu. Nej, det är verkligen trist, men slipper vara sjuk då man är åter på jobbet så det är skönt på sitt sätt! 🙂

      Gilla

  1. Älskar Danmark & Köpenhamn!
    Svar: Ja hihi, busenkelt och gott. Vad mer kan man begära. Håller med dig VM, vi gjorde det vi kunde helt enkelt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s