Igår vaknade vi tidigt, redan vid 7:00 passade vi på att ta oss ett dopp i poolen och basta innan frukost. Hur mysigt som helst & frukosten blev genast godare. Vid 10:00 var vi redan ute från hotellrummet för att gå på Stroget och shoppa. Fick med mig kandelaber till min tårtan i september, fick med mig en jättefin vit blus/topp och en svart playsuit som kom väl till hands då jag hade tagit på mig långbyxor och höll på svettas ihjäl. Vi satt på en uteservering, drack god öl och åt oliver och salta mandlar istället för lunch då alla var mätta, gick för att se på sevärdheter så som kyrkor, slott & rosengård och typ kingsgarden som vi gick igenom och tog oss till nyhavn igen för den goda glassen! Vi testade även att gå till deras köpcentrum för att köpa sockerärtor, jordgubbar & vatten till hotellrummet, satt i loungen i en timme innan vi åt på restaurangen på hotellet. God mat & gott sällskap! Jag & Niclas såg på matchen innan vi båda somnade rätt fort efter det. Nu åker vi från kära hotell Tivoli jag sent ska glömma & åker till nästa äventyr!

14 reaktioner till “11 juli 2018 – shoppingdag i Danmark

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s