Då fortsätter vi kära läsare med de underbara Mallorca inläggen! Förra tisdagen (exakt på dag) så tog vi sovmorgon, åt sedan lunch & efter att vi ätit lunch tog vi upp oss till poolen, solade 30 minuter totalt och badade 20-30 minuter innan vi fick nog & tog det lugnt på hotellet. Fixade iordning oss innan vi vid 19:00 stod vid upphämtningsstället till nästa roliga upplevelse! Vi skulle ha åkt buss tillsammans med en svensk guaid, men den blev dessvärre inställd så att vi fick åka med ett gäng danskar haha! Jodå, det gick väl, den danska guaiden försökte på bästa möjliga sätt förklara för oss på mindre grötigt sätt. Vi gick igenom en fin trädgård och fick sitta vid ett bord med fyra andra danskar (två jättemärkliga som snackade skit om oss på danska som vi självklart hörde haha) och två stycken i typ fyrtio års åldern som var super trevliga! Blev fyra rätters med bröd som aptit retare, någon vegetarisk paj som var jätte god till förrätt, potatis med kött & zucchini i tomatsås som faktiskt var helt okej & chokladtårta aktig bakelse med vaniljsorbet till efterrätt. Så smaskigt! Till maten såg vi på en mäktig show med en massa olika akrobater, dansare och en massa annat. Både jag & N var riktigt nöjda då vi vid 00:00 var klara med showen och var inte hemma fören vid 01:00. Riktigt bra tisdag!

21 reaktioner till “Sol, bad med show i Mallorca

  1. Du får lyssna på den tillsammans med någon 😀 Jag brukar slå på den podden när jag flyger, åker tåg, buss eller något annat. Är perfekt eftersom jag reser så pass mycket (men blir förhoppningsvis 1-2 månaders vila i Sverige nu).

    Vad härliga bilder! Så fin där 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s