Herrejösses så tiden går. Idag har det varit exakt två veckor kvar på min semester men åh så skönt ändå! Jag har idag vaknat upp runt fem på morgonen med att antingen en fästing eller en spindel satt på mitt täcke. Självklart fick jag ingen ro och kunde inte somna om fören jag kröp ned hos min pojkvän och sov till nio vilket inte är vanligt i Örebro! Vid tio åkte vi in till Marieberg då jag för första gången åkte långsträcka med min mormors automat bil. Vilket var otroligt spännande och gick självklart bra både dit & tillbaka. Efter det har vi bara myst på gården, jag och Niclas har spelat tennis, jag har solat och lyssnat på ljudbok och sedan har vi självklart sätt fotboll, ätit god mat och massa svenska jordgubbar. En riktigt bra måndag som avslutas på bästa sätt – Thor 2!!36469062_10212902514142391_5282552922150797312_n.jpg

9 reaktioner till “2 juli

  1. Vilken härlig dag 🙂
    sv; Tack snälla du! De va jättekul att redigera video så har gjort en till, haha! En betydligt längre.

    Gilla

    1. Ja, haha det var obehagligt! Det är sjukt gott 😀 jag kan dessvärre inte komma in på din blogg. Försökt i flera timmar, så tänkte att jag svarar här! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s