Idag har det varit hur varmt som helst. Mellan 27-30 grader! Började dagen med att åka till Marieberg tillsammans med N och min mormor där vi hämtade ut mitt älskade & fina armband jag fått utav min älskade morföräldrar i tidig födelsedagspresent! Efteråt åkte vi bara hemåt & varit på gården resten av dagen. Spelat tennis, jag har solat och lyssnat på ljudbok & sjäääälvklart tittat på Sverige-Schweiz & England-Colombia. Alltså gaalet att vi kommit till kvarts final!! Däremot målade jag kinderna blå/gula som snabbt smetades ut då jag vart så nervös haha.

Kvällen blev betydligt tristare då vi upptäckte att N hade fått en fästing. Tog oss ca 45 minuter att ta bort den med en massa irritation som vi behövde lugna ned oss efter i hammoken. Förhoppningsvis är hela kräket borta men för säkerhets skull får vi hålla koll! Annars blir det att se på teve & sova resten av kvällen. Hoppas ni fått en bra dag idag!

11 reaktioner till “3 juli

  1. Tittade också på matchen som Sverige spelade, det var riktigt spännande.Söt bild på hunden, hoppas att ni fick bort hela fästingen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s