3 juli

Idag har det varit hur varmt som helst. Mellan 27-30 grader! Började dagen med att åka till Marieberg tillsammans med N och min mormor där vi hämtade ut mitt älskade & fina armband jag fått utav min älskade morföräldrar i tidig födelsedagspresent! Efteråt åkte vi bara hemåt & varit på gården resten av dagen. Spelat tennis, jag har solat och lyssnat på ljudbok & sjäääälvklart tittat på Sverige-Schweiz & England-Colombia. Alltså gaalet att vi kommit till kvarts final!! Däremot målade jag kinderna blå/gula som snabbt smetades ut då jag vart så nervös haha.

Kvällen blev betydligt tristare då vi upptäckte att N hade fått en fästing. Tog oss ca 45 minuter att ta bort den med en massa irritation som vi behövde lugna ned oss efter i hammoken. Förhoppningsvis är hela kräket borta men för säkerhets skull får vi hålla koll! Annars blir det att se på teve & sova resten av kvällen. Hoppas ni fått en bra dag idag!

11 reaktioner till “3 juli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s