Inlägget innehåller reklam via annonslänkar för Bluebox

Inom kort är det ju mors dag som jag tror många firar. Självklart firar jag det då min mamma älskar att bli uppvaktad – vem gör inte det?! Det finns ännu tid att inhandla något om man råkat glömma och Bluebox är klart bäst då det kommer till presenter.

Här nedan finns det presenter som jag helt klart hade kunnat ge bort till min mor. En sådan bok man själv fyller i gav jag min far på fars dag förra året och den var riktigt uppskattad och kan tänka mig att det är en fin gåva till sin mor också!

Vad ska ni ge er mor på mors dag?

Ni hittar produkterna om ni klickar på länkarna: bok, skål, lakrits och Fondue.

mors dag.jpgskåö.jpgkärlek.jpgchoklad.jpg

12 reaktioner till “Tips för mors dag

 1. så bra tips 😀 mamma fyller även på lördag så det blir dubbel-firande =) SV: tack vad kul att du tyckte det 😀 å tack det är bra, hoppas det är bra med dig med ❤

  Gilla

 2. Kommer nog skicka ett blombud, då min mamma bor i sthlm 😉
  Fina tips annars 🙂

  Sv: Trodde jag hade berättat men har kanske inte det ;:) Arbetstränar på ett hunddagis 🙂
  Så bra där 🙂

  Kram

  Gilla

 3. Så bra tips! ^^ Gav också en såndär fylla i-bok till min pappa på fars dag en gång!

  Sv: Åh, tack, så glad jag blir! ❤ Haha, vad kul att du kommer ihåg hans namn, har ju bara nämnt det typ en gång, haha! xD

  Gilla

 4. Sv: ja absolut! Gå bara in till Intersport och berätta om dina problem och att du skulle vilja ha en sula för dina fötter så fixar dom de på nolltid! De är grymt ju! Jag ska gå in mina nu, men är säker på att de kommer bli stor förändring! Men nej, aaaaj! Dragkedjan i benet är inte skönt, skönt att någon är lika klantig som mig då! Haha , folket på jobbet bara skrattar åt mig med! 😂 wow vilka mordsdag tips! Grymma! Den nedre såg ju inte helt fel ut till en själv 😏 haha! Hoppas du får en fin start på torsdagen fina du😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s