Tisdag idag vilket känns skönt. Varit ledig idag tillsammans med min underbaraste sambo men idag har vi inte gjort något särskillt. Slut efter gårdagen så tränade lite under förmiddagen, solat på balkongen på eftermiddagen, blivit av med gamla balkongmöbler & beställt ny tvätttid. Så skönt! Till kvällen åt vi kyckling och tittat på två filmer. Jobbet hörde efter om jag kunde jobba imorgon, men jag såg tyvärr smset för sent. Får allt se! Nu blir det en lugn kväll iallafall.

5 reaktioner till “21 maj – tisdag

 1. Sv; skönt att de är någon mer än jag som är klantig! Haha! Okej, spännande om de blir Kalmar eller inte då😊 vad fin färg! Älskar ljusrosa! Hoppas du får en toppen start på onsdagen fina du ❤

  Gilla

 2. Det er så deilig når været er fint og vi kan sole oss! Og veldig deilig med fri fra jobb da ☺️

  Gilla

 3. Tjusig färg! 🙂
  Sv; jo men precis så är de ju, man längtar men sen när man har den lilla älsklingen saknar man sin egentid o lite av de gamla livet 🙂 tror det hör till litegrann. Barn är ju de största ansvaret o den största prövningen man kan få. Men också en gåva såklart 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s