Hallå hallå. Idag har jag haft en kanon dag minsann! Jag har skönt nog varit ledig, gjorde pannkaka till frukost och myst i soffan. Städat hela lägenheten (både dammsög, rengjorde badrummet, plockade och rengjorde i köket med mera) och sedan har jag mött upp mamsen 15:30 i Farsta centrum. Hittade en sån tjusig blå långklänning ifrån H&M som bara skrek mitt namn – så självklart fick den följa med hem! Annars åkte vi vidare hemåt mot mig, handlade in lite till kvällen och tog en picknick filt och satte oss sedan på en gräsmatta i solens sken med en glass i hand. Jättemysigt och vi båda har fått prata ut en massa. Åt sedan rökta räkor tillsammans med min älskling och myst lite i soffan innan hon åkte hemåt till sig och vi fortsätter i soffan med en kopp te och breaking news. Hoppas att ni fått en bra onsdag idag!

33186074_10212621807644904_4701103861685813248_n.jpg

 

10 reaktioner till “23 maj – onsdag

  1. Vilken bra onsdag du verkar ha haft! Kul för dig. Vore kul att få se bild på din nya klänning. 🙂

    Svar: Tack, kul att du gillade bilderna på mitt rosa i maj.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s