30741504_10212373094427229_8579856094757650432_n.jpg

Börjar morgonen med sovmorgon till 09:00 och god frukost framför Hunger games – catching fire. Idag är jag åter ledig och planen är att ta det lugnt, kanske njuta lite i solen och träffa mamma senare innan min älskling kommer hem ifrån jobb.

Annars då? Många vet att jag har fått någon allergisk reaktion ifrån kvalster, men jag har då inte berättat mer om hur det nu är. I dagens läge mår jag mycket bättre i jämförelse med föregående vecka. Besväras inte alls lika mycket och ögat är inte lika rött längre. Kör nu på allergi tabletter varje morgon och ögondroppar en gång per dag innan jag går och lägger mig. Jag tvättade även sängkläder i 60°, kuddarna, täcket och madrassöverdraget. Så hoppas att det kommer att bli bättre hädanefter!

31 reaktioner till “Dagen & måendet

 1. usch det låter jobbigt att vara allergisk mot kvalster. vet att mammas hundar är det och även syrrans hund 😦

  sv; tack! ja espresso house har massa gott fika! 😀

  det är bra att du försöker vara så positiv till det ändå 🙂

  dom flesta frisörer rekommenderar att man ska tvätta håret en till max två gånger i veckan. det sliter en del på håret att tvätta det för ofta, det blir torrare och man tvättar även bort det naturliga talget som hårbotten prodcerar. är därför håret blir fett fortare när man tvättar det typ varje dag, för hårbotten måste producera mer talg och oftare än annars. 🙂 fast va? jag duschar varje dag och bara för att jag inte tvättar håret varje gång så betyder int det att jag är oduschad och ofräsch! ;o

  härligt att din vecka var bra. 🙂 min vecka var nog också bra förra veckan. gjorde inte så mycket mer än jobba och kollade på hockey. hahah! kram ❤

  Gilla

 2. Jag är allergisk mot pollen och skit, de kommer ju fram nu. Vaknade med kliande hals en morgon, så tog en allergi tablett, snart börjar väl ögonen klia också och näsan rinner 😦 Hujjjjaaaa!! sv; Den verkar bra, gick och la mig inatt (orkade inte se klart) så ser klart den nu 🙂 Verkar gripande och är väldigt djupt. Skriver en recension om den sen 😀

  Gilla

 3. Fy va jobbigt när man plötsligt reagerar sådär, jobbigt med allergier.

  Sv; Ja det är så himla mysigt. Ska bli roligt att se dem växa upp tillsammans 😊

  Gilla

 4. Sv: Men himla bra att du har familjen som tar hand om dig med din ångest! Det låter som en riktigt bra bok att läsa då. Själv ska jag gå KBT terapi. Kram<3

  Gilla

 5. Sv: Tycker abslout du ska göra det! 🙂 Jag mår så mycket bättre nu och träningen är en stor bit av det<3 Det bästa 🙂
  Ha en fin kväll!

  Gilla

 6. va skönt att det blivit bättre o det finns ju bra mediciner . peppar så har ja inte känt så mycket bara i halsen o ja det är ju inte skönt
  ha en fin morgondag kramar

  Gilla

 7. Sovmorgon är alltid skönt 🙂 Jag har fått kvalsterbett vid två tillfällen och det var ingen höjdare. Myggbett kliar men detta var hundra gånger värre 😦

  Gilla

 8. åhnej, min klasskamrat var allergisk mot kvalster och eftersom de alltid kommer tillbaka blev el/vattenräkningen hög eftersom han var tvungen att tvätta hett så ofta :/ Hoppas att du piggnar till ordentligt ❤

  Gilla

 9. Åh va skönt med sovmorgon, hundra år sen jag hade de typ.. haha

  sv; åh jaa, de är så himla kul o leka o prova o se va som blir gott, det kan ju bli hur bra som helst eller katastrof o då vet man de till nästa gång, haha! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s