Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bluebox

känslor.png

Ni har väl inte missat dem här underbara känsloporslinet ifrån Bluebox? Jag äger själv två skålar med känslorna tokig och lycklig och dem används ofta och är riktigt uppskattade. En inflyttningspresent ifrån min kära mor & far och önskar jag hade fler i t.ex. kaffekoppar, äggkoppar eller något annat roligt. Vill ni också införskaffa sådana här roliga känsloporslin kan ni klicka HÄR,HÄR & HÄR.

11 reaktioner till “Porslin med ansikten

 1. Fan va cooola ju 😀 lite creepy men ändå cola 😛 sv; Har drabbats av näthat och stalkers så blockerat tre ip nummer hittills för att slippa de..de är fan inte kloka :/ Pikande i bloggar mm..kan folk inte bara växa upp 😦 Ja men de är bra 😀 Nu ska jag ta en promenad till våran tjockis till bebis, sj då? 🙂

  Gilla

 2. Dem är häftiga och coola tycker jag 😉 Så kul att Du har lite därifrån 🙂
  Hoppas Du får en fin kväll<3

  Jag ska snart ut på Pw, så härligt väder här 🙂

  Kramar!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s