Hallå hallå! Har idag varit ledig skönt nog, lång ledigheten är snart över men jag är ändå nöjd. Hade dock velat haft långledigheten tillsammans med Niclas (han har den nästa helg fram till torsdag), men jag är nöjd ändå!

Dagen startade med frukost och gick inte upp fören runt 08:00. Vid 10:00 skulle jag ta mig iväg och handla innan jag skulle börja tvätta under eftermiddagen, men då jag öppnar dörren går det inte. Niclas har då nämligen låst överlåset utifrån haha! Typiskt, så min kära mor fick ta sig ifrån rasten och öppna åt mig strax innan 12:00, vilket jag är så himla tacksam över! Sedan tvättade jag 12-17:30 och då har jag verkligen tvättat allt med sängen att göra – sängkläder, kuddar, täcket och madrassöverdraget. Och en himla mycket annat och allt hanns då inte med.

Annars har jag bara njutit hemma i soffan framför whrat of the titans, Divergent, Alligiant och Hunger games. Då Niclas kom hem njöt jag lite med honom, tillagade pizza och nu ser vi på en massa teveprogram. Hoppas ni haft en bra start på veckan!pizz

14 reaktioner till “16 april 21:31

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s