Godmorgon. Har ni fått sova gott? Själv ska jag inte klaga nu när jag för det mesta får vakna vid 06:00 och endast ett uppvak om nätterna på ca 15 minuter. Mysmorgon med mina två favoriter. En lördagsmorgon kan väl inte bli bättre?

Igår mös vi för det mesta hemma, jag och min älskade son. Vid 10:30 passade vi på att gå ut på ca 30 minuters promenad i strålande solsken tillsammans med en vän med dotter. Supertrevligt och vi fick prata ut om en himla massa, vilket inte är fy och skam. Lillen tog hela 2 vilor på minst 80 minuter under gårdagen, vilket var välbehövligt för oss båda. Medan han tog sina vilor passade jag på att rå om mig själv, hemmet och vilade lite. När maken sedan kom hem från arbetet blev det en lugn kväll framför talang.

Jag tänkte berätta dagens ”att-göra” följt av att skriva hur dagen i slutändan blev ikväll.

Dagens att göra: hem till mina föräldrar, testköra vår nya bil.

Dagens förväntningar: hoppas på fortsatt solig dag där solen även värmer på. Även att vår lille kille är på glatt humör hela dagen, likt alltid!

Dagens vill ha: skulle vilja köpa in något roligt för att kunna informera om en händelse. Får se hur vi gör!

Dagens måste: skulle vara bra om vi handlade inför morgondagen, men återstår att se.

Dagens outfit: funderar på att göra det enkelt för mig med ett par jeans och tröja. Snyggt, enkelt och ledigt, vilket passar dagen. Lillen får på sig en ribbad grå body med ett par jeansfärgade hängselbyxor. Så sött!!

Dagens smink: likt klädseln blir det lite ledigt smink. Om något. Om jag sminkar mig blir det bara tunt lager mascara och ögonbrynspenna.

Ha en fortsatt fin dag! 🌷

10 reaktioner till “Dagens 12/1-2022

    1. Så är det verkligen. Man får se till att ta igen nattsömnen på andra tillfällen. Nu börjar vi dock få ordning på nattsömnen hos oss. 👍🏻

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s