• Mysmorgon med hela familjen runt frukostbordet. Maken arbetade närmre hemmet (= senare arbetstider) och han lämnade in bilen på service, så blev mysmorgon hemma tillsammans.

• Lillen sov för ovanlighetens skull en förmiddagsvila. Enligt min app Babynaps ska lillen sova tre timmar efter att han vaknat, vilket han nu för tiden sällan gör. Idag var en sådan dag han behövde extra vila, vilket medförde att jag kunde duscha i lugn och ro, städa undan efter morgonens stök och titta lite på serier.

Myspromenad till Ica. Strålande solsken redan vid 08:00 och när vi gick ut vid 10:00 hade solen börjar värma upp dagen. Det var behagligt ute så efter vår handling så tog vi en längre promenad hem och stannade till vid en lekplats. Lillen fick gunga lite, vilket var uppskattat!

• Lek hemma och förberedde lunch. Min bror kom hit ca 1 timme tidigare än vad han planerat och blev fullt sjå med att laga vår lunch bestående av stuvade makaroner med falukorv. Lillen var väldigt glad över att sin morbror kom hit på besök. Bakade en kladdkaka och ca 40 minuter senare och en liten som sov sin andra vila, satte vi oss till bords igen, jag och min bror, för lite fika.

• När maken kom hem från sitt jobb åkte vi alla tre till bilfirman för att sälja vår bil. Det innebar dessutom att vi köpte en ny bil, dvs. vi bytte bil med bilhandlaren. Vi är supernöjda, även fast att det känns såklart sorgligt att behöva säga adjö till en bil vi tyckt mycket om. Tyvärr uppfyller vår gamla bil inte syftet som familjebil, dvs. knappt att vår nuvarande vagn får plats. I framtiden, när barn nummer 2 och en eventuell större vagn ska köpas in, vill vi ändå ha en rymligare bil. Därför har vi köpt en Skoda Superb!

• Hemma igen strax innan 20:00. Lilleman var tapper och orkade med att sitta och förhandla. Vi fick lite stöd av Babblarna på mobilen när han började känna sig rastlös. Väl hemma åt vi lite middag innan det var dags att natta en oerhört trött liten kille. Nu blir det fortsatt mys i soffan framför serier och bara ta det lugnt.

5 reaktioner till “Min torsdag i punktform

 1. Roligt och lyxigt med ny bil, vad hade i innan?
  Så skönt nu med solen och ljuset som kommer mer och mer, man det är nog för tidigt för våren än så länge.
  Sova två gånger om dagen? Ojoj vilken dröm, min son kunde man knappt lura att sova middag en halvtimme när han var 1 år, han sov knappt ens på nätterna.
  Med mina erfarenheter av alkoholberoenden så får jag en stor klump i magen och borde egentligen också sluta titta på Renee´s brygga, det är svårt att förstå varför det ska drickas hela tiden i TV nuförtiden.
  Ha en fin start på helgen.

  Gilla

 2. Vilken härlig dag det blev!
  Vår dotter med familj leasar en Skoda och den fungerar perfekt med två barn och allt som behöver få plats så det blir säkert bra.

  Gilla

 3. Mysmorgon och gemensam frukost med familjen är något av det bästa!
  Så gott med kladdkaka till fikat – mums!
  Grattis till nya bilden, hoppas att ni kommer att trivas med den.

  (Sent) Svar: Tack för dina fina och personliga ord till mitt inlägg om den nya vardagen och pandemins skugga över denna.

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s