Veckans bästa: fredagen i allmänhet var det bästa på veckan. Kvalitetstid med min man, såg på idol tillsammans och hade det mysigt i varandras sällskap. ♥

Veckans sämsta: det måste vara post förväxling. Jag beställde en bok jag är i stort behov av inför tentamen som släpps på onsdag, istället fick jag någon annans order.

Veckans väder: soligt och med klarblå himmel i princip varje dag förutom en någon dag. Så tagit tre härliga promenader den här veckan, kompenserat från de övriga veckorna där en promenad inte hanns med. Underbart!

Veckans känsla: bara bra! Tagit det lugnt och njutit för det mesta av att inte ha något stort som pågår i skolan och ingen praktik. Och inte haft några specifika gravidkrämpor så det har varit skönt. Även tillåtit min kreativa sida komma fram under en kväll denna vecka och börjat läsa i ”Att föda” boken av bland annat Gudrun Abascal. 

Veckans tråkigaste: måste nog vara att jag enbart varit hemma. Längsta jag kommit utanför dörren är antingen via en promenad eller åkt och handlat. Annars har jag enbart varit hemma, pluggat och tagit det lugnt som såklart varit skönt men också skapar det en rastlöshet inuti mig. Detta mestadels för att undvika besöka ställen med mycket folk som tyvärr finns lite överallt. Också varit tråkigt att vi ställde in träffen med min familj på grund av onödiga träffar inte behövs i dessa coronatider…

Veckans märkligaste: att jag kan läcka så mycket råmjölk redan nu! Det är översvämning genom tröjorna och i natt hade det även kommit på lakanen. Rätt besvärligt då jag helst undviker att sova med pads, men känns nu som ett måste haha.

Veckans längtar efter: barnmorska mötet jag har denna vecka och sedan ska jag även röntgas nästa vecka vilket jag också ser fram emot!

God kväll allesammans! Hur har er söndag varit? Vår söndag har varit himla lugn. Ingen av oss har rört oss utomhus idag trots otroligt fint väder. Skäms på oss! Eller skäms på mig rättare sagt. Istället tagit hand om tvätt och hemmet. Pratat med min kära kusin i en och en halvtimme under dagen. Även njutit av att se på två filmer och spenderat tid med maken min. Inte ofta vi får lediga helger tillsammans så vi får njuta lite extra av dem när dem kommer! 

Idag var det även fars dag. Något ni har firat? Dessvärre bor min älskade pappa 206 km bort ifrån mig vilket innebär att jag inte har träffat honom idag. Planen var att vi skulle ses, men vi ställde in i sista minuten på grund av rådande omständigheter. Lite trist men skickade med ett eget skrivet kort till honom där jag grattade honom och köpt en super härlig och rolig present till honom jag får ge när tillfället ges! Min make ville förstås inte bli firad, han ansåg det onödigt då bebis är inuti mig än så länge, vilket jag fick respektera men köpte däremot lite kakor vi fikat till kvällskvisten! ♥

Annars då? Helgen har verkligen sprungit fram samtidigt som det känns som om det varit en lång helg! I fredags hade jag föreläsning via Zoom på eftermiddagen, dessförinnan tog jag det lugnt och fixade och donade med hemmet. När maken kom hem spelade vi frågesportsspel där jag vann två av tre spelade omgångar (vilket är ovanligt!) och sedan åt vi god middag ihop, tittade på idol och njöt allmänt av varandras sällskap. ♥

Igår var en mer produktiv dag, men fortfarande väldigt lugn. Jag och N packade förlossningsväskan och jag stuvade om i bebis garderob. I övrigt var dagen väldigt lugn, hände inte mycket. Jag fick en enorm craving på våfflor så vi fixade våfflor med mycket grädde till middag vilket var super gott och sedan tittade vi på en fransk film som var helt okej. 

Nu ska jag försöka varva ned lite och göra mig i ordning inför sängen. Hoppas ni fått en himla bra vecka 45 och hoppas ni kommer få en toppen start på vecka 46 imorgon.

12 reaktioner till “8 november

 1. Såå fin magen är nu 🤩
  Blev en lugn helg för min del – lyckligtvis så bor jag bara 6 km från mina föräldrar, så jag kunde fira pappa igår 🥰
  Hoppas du får en fin veckostart ❤️

  Gilla

 2. Vad tråkigt att du fick hem fel bok och vilken gullig överraskning du gjorde för din pappa med texten och teckningen ❤ Kramis

  Gilla

 3. Så himla trist att man inte vågar träffa nära och kära, det blir så påtagligt när det är såna här saker att fira som farsdag till exempel. Hoppas du har en bra start på veckan, kram ❤

  Gilla

 4. Det är så tråkigt med alla dessa möten som inte blir av. Jag är så trött på den jäkla coronan. Hoppas den försvinner snart så man kan leva normalt igen!
  Trots allt så hade du en bra vecka, hoppas det blir fler och att du mår bra!

  Gilla

 5. Vilket fint kort du har gjort 🙂 Ja det har verkligen varit dagar med underbart väder. Hoppas det kommer flera till 🙂 Vad gott med våfflor. Kram ❤

  Gilla

 6. Men så olyckligt att du fick fel bok hoppas det löser sej fort.
  Trist detta med att man inte kan fira med sin familj, det är nog inte bara jag som funderar på om detta någonsin kommer att få ett slut eller om vår normala vardag ska bli så här i framtiden.
  Önskar dej en fin start på veckan.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s