Dagen startade med ett barnmorskemöte. Det blev något knasigt med bokningen så hade samma tid till samma barnmorska så fick vänta 45 minuter tills jag fick komma in, vilket inte gjorde mig något. Väl inne hos barnmorskan gjorde vi sedvanliga tester såsom urinprov, vikt, blodtryck, mätte magen och lyssnade på bebisens hjärtljud. Därefter fick jag svar på lite frågor och fick även reda på att de nu släpper på restriktionerna en aning så min man är hädanefter välkommen på mina besök förutsatt att han är frisk/symtomfri och sedan på förlossningen är det inte lika strikt med att hålla partnern isolerad på rummet skönt nog. Så skönt med framsteg nu när det närmar sig förlossningen! Efter detta gick jag i vanlig ordning till labbet för blodprov (se hur blodvärdet är) och stick i fingret (blodsocker som var 4,6). Det var samma kvinna som tog emot mig idag som var med om min senaste svimattack för flera månader sedan. Trevligt att träffas igen även fast det nog var nervöst att ta emot mig igen hehe.

Efter barnmorskemötet åkte jag hem till min fina vän J och fikade innan jag åkte hem till min älskade man. Hunnit läsa på lite litteratur för en fråga på hemtentan jag börjat skriva lite på. Skönt när det går framåt men trist när det ska vara så svårt. Skönt att man åtminstone har tre veckor på sig att skriva denna uppgift även fast att jag skulle vara tacksam för mer tid! Till kvällen lagade jag broccoli-, skinka och fetaost paj och nu smuttar jag på gott lakrits te och njuter av en pluggfri kväll. 

Hoppas ni fått en superfin onsdag idag! ♥

7 reaktioner till “21 oktober

  1. Det gläder mig att restriktionerna lättas så att din man förhoppningsvis får vara med på kommande besök hos barnmorskan samt under förlossningen.

    (Sent) Svar: Tack för att du tog dig tid att läsa och kommentera mitt inlägg om besök från lillprinsens mormor.

    Tack för din visade omtanke. ❤
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s