God kväll! Fredag och för mig är det både skönt och lite stressande med denna fredag! Skön för att maken min är ledig i helgen tillsammans med mig och han slutade tidigt idag, men stressande på grund av att jag endast har en vecka på mig att göra hemtentan fullständig. Har för många frågor kvar och för få dagar med praktik på det under näst kommande vecka. Aja, jag får göra så gott jag kan! 

Annars har jag varit ledig skönt nog hela denna dagen. Från morgon till klockan 18:30 har jag suttit med hemtentan och svarat på ytterligare en fråga. Även hunnit att halloween pynta och varit med på ett seminarium där en professor hos oss försvarade sitt arbete genom opponering. Intressant att ta del av! Annars har vi ätit god kotlett med Jureskogs bea (som förövrigt var väldigt spännande men god!), pommes och sallad. Tagit ett uppehåll från idoltittandet men hoppas kunna ta upp det igen innan sängdags! 

Igår steg jag upp tidigt för att arbeta ett pass på fem timmar på arbetet. Skönt att komma iväg lite när man har stora uppgifter på arbetet samtidigt som det känns lite stressande att inte sitta med skoluppgiften. Efter arbetet åkte jag hem och tog det lugnt tillsammans med maken. Till kvällen åkte vi iväg för att handla och köpte med oss god pizza hem vi åt framför stand up-komiker på tv:n. Himla mysigt! 

Kommer ni pynta något inför halloween? Tycker ni om högtiden över huvud taget? Jag älskar halloween, så mysigt att dekorera hemmet med pumpor med mera, men gör heller inget storslaget. Blir att fira den tillsammans med min bästa vän i år igen och ska köpa en pumpa som vi antingen bara dekorerar eller karvar ur och gör lite läskig. Återstår att se! Som yngre minns jag att jag både hade halloween fest för vänner och deltog i klassfester där vi höll i halloween party på skolan. Dock har jag ofta på mig kläder med halloween tema såsom dödskalle klänningen och vampyrtröjan. Inte skäms jag då i sådana kläder då jag anser dem fräcka såhär års och inte alls utstickande! 

Hoppas ni fått en fin fredag och får en fortsatt fin helg! ♡

13 reaktioner till “23 oktober

 1. Mysiga kvällar och så roligt att halloweendekorera. Vi har en pumpa inne och två ute annars inte så mycket dekorerande. Men jag har höstpyntat lite också. Lycka till med tentaskrivandet! 💕

  Gilla

 2. Vad fint du har pyntat. Jag pyntade till halloween när barnen var små men nu när vi bara är vuxna här hemma har det inte blivit av. Samma sak med firandet. Vi hade halloweenfest för barnen och deras kompisar när dom var små men nu firar vi inte det annat än att vi tänder ljus på gravarna 🙂
  Kram

  Gilla

 3. Så fint pyntat! Har aldrig pyntat inför halloween. Får börja med det nästa år tror jag.
  Håller tummarna att allt går bra med hemtentan och att du inte behöver känna sån stress ♡

  Gilla

 4. Jag pyntar inte så mycket nu när jag inte bor hemma, men när jag bodde hemma pyntade vi ändå en del. ^^ Jag tycker Halloween är lite roligt om man ska göra något, det är ju roligt att klä ut sig, hihi! ❤

  Gilla

 5. Skönt att du har fått ha lite ledigt och mys trots pluggande. Jag tycker inte om Halloween utan minns hellre mina nära och kära som avlidit, jag bor ju granne med en kyrkogård och det brukar vara så vackert under alla helgona helgen. Önskar dig en fortsatt trevlig söndag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s