Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig men den blev himla bra ändå! Startade måndagen med ett dagpass på arbetet med trevliga kollegor. När jag slutat åkte jag hem för att vila upp mig inför tentamenplugg. Jag reagerade inte mycket under dagen men mer mot kvällen började jag inse att jag inte känt av Lille Skrutt på hela dagen. Jag började peta på honom, men fick ingen respons som jag brukar få. Involverade maken med mina tankar och efter ett samtal med förlossningen ville de ha in mig på en kontroll. Vi var inte vid förlossningen fören vid 22:00 och på grund av omständigheterna var inte maken välkommen in, vilket jag kunde störa mig enormt mycket på. Väl inne på förlossningen gick det bra, blev hänvisad till ett rum och blev uppkopplad till en CTG-maskin. Resultatet visade fina kurvor som rapporterade att allt stod rätt till med lillen vilket gjorde mig himla lättad. Jag blev ändå ombedd att stanna kvar och invänta en läkare för vidare bedömning. Det enda problemet var att jag väntade så sjukt länge (i över en och en halv timme) tills jag ringde på klockan och påkallade deras uppmärksamhet. De meddelade att alla läkare var upptagna och jag skulle behöva vänta ytterligare timmar på att läkaren skulle undersöka mig och beslöt tillslut att åka hemåt. Tyckte så synd om maken som satt utanför dessa två timmar och kände att min oro minskat och kände mig trygg att åka hem igen. Tryggheten att ha N som min make är obeskrivlig och att han tålmodigt satt utanför alla dessa timmar är guld värd. Vi var inte hemma fören vid 01:00 och blev att äta en nattsmörgås innan jag somnade.

Idag tog jag en härlig sovmorgon och därefter har jag hunnit att städa hemmet och pluggat på tentan. Hunnit färdigställa ytterligare en fråga vilket gjorde att pressen blir lättare för varje dag. Lovat mig själv att inte ha allt för höga krav på mig själv då det inte är bra att stressa upp mig eller min älskade son i magen. Vid halv fyra åkte maken och jag iväg till trafikverket för att förnya våra körkort då vi bytt efternamn. Skönt att få det gjort men oj så ful jag blev! Enorm trötthet och gravid kanske inte var bästa tiden att gå iväg för fotografering, men ett måste. Ätit tidig middag (salsiccagryta) och har bara myst hemma resterande av dagen. 

Hoppas ni haft en fin tisdag idag. ♥

6 reaktioner till “Bättre en gång för mycket än en gång för lite

 1. Åhhh vad skönt att höra att allt var bra 👍 Jag fick ont i magen innan jag läste att allt var som det skulle 🤔 Och jag håller med dig i en situation som denna borde verkligen pappan få vara med.
  Då undrar man ju lite kommer hann få vara med när det är dags 🤔 det hoppas jag verkligen för er skull.. Var rädd om dig och prinsen nu kram 🤗❤️

  Gilla

 2. Bra att ni kollade upp hur bebisen mådde och därefter kunde lämna sjukhuset med mer lugn.

  Svar: Tack så mycket för dina ord. Det gläder mig att du uppskattade att ta del av min förlossningsberättelse. ❤ Hoppas att din förlossning går bra. Själv kände jag mig väl omhändertagen från början till slut.

  Stor kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s