20200228_080235

God kväll allesammans! Idag har jag skönt nog bara varit ledig och tagit det lugnt hemma. Försökt suttit med tentamen plugg eftersom jag skriver den sista tentan på länge på fredag och hoppas innerligt att jag ska klara den. I nuläget ser det dock inte ljust ut eftersom jag fått kommentarer från läraren som inte alls hjälper mig förstå varför jag fick ett icke godkänt betyg. Förhoppningsvis klarar jag mig med marginal åtminstone så jag slipper ytterligare en uppsamlingstenta till augusti. Något jag just nu är livrädd för!

Utöver det har jag hunnit se på lite filmer och serier och tillagat krabbelurer till middag. Kvällen fortsätter på samma sätt, skönt nog och blir nog sova rätt tidigt ikväll också.

20200228_080225

Igår däremot steg jag upp super tidigt för att göra mitt sista intropass på mitt sommarjobb vilket gick jättebra. Det ska bli spännande att börja gå själv efter dessa tre pass. Efter arbetet åkte jag bara hem, började plugga inför tentan och mös i soffan. Med andra ord en lugn och skön start på veckan har jag fått och hoppas att den fortsätter såhär lugn och bra!

Tröttheten kvarstår så orkar inte uppdatera er mer än det här idag. Hoppas ni förstår och att ni också fått en fantastisk start på vecka 24!

20200228_080229

8 reaktioner till “Nionde juni

  1. Jag håller tummarna för dig med skolarbetet, bara du gör ditt bästa så ska du vara nöjd vännen! Kan nog tänka mig att det är tufft men hejar på dig!! KRAM ❤

    Gilla

  2. Krabbelurer har jag aldrig gjort, eller ens smakat på, det kanske blir någon dag framöver.
    Håller så klart tummarna för dej på fredag och hoppas du klarar din tenta så du slipper göra om den i augusti, det känns inte så där jättekul att ha en sån sak hängandes över sej hela sommaren

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s