Hallå gänget! Det går bättre och bättre med uppdateringarna, eller vad säger ni? I helgen har jag dock inte publicerat mer än min käraste födelsedagshälsning men jag har haft en toppen helg vilket jag hoppas att ni också haft!

I fredags hann jag städa klart innan min sambo och hans mamma kom hem. Till kvällen åt vi köttfärssås med spaghetti och mös till det med en massa spel varav Yatzy, fia med knuff och plump.

I lördags fyllde min älskade sambo hela 24 år. Det är helt galet att han nu är 24 år, tiden går galet fort. På morgonen firade vi med frukost, bakelse och min mammas och pappas skönsång via telefon. Till lunch gjorde vi oss fina och åkte in mot Örebro city där vi åt på en indisk restaurang och tog en skön promenad kring vattnet och slottet. Väl hemma tog vi en ytterligare promenad eftersom vädret var så fantastiskt. Till kvällen sedan fortsatte vi på samma spår och spelade och mumsade i oss tacos och winerbröd. Min älskade sambo fick en fantastisk födelsedag (hans egna ord) vilket glädjer mig. Trist nog råkade jag köpa en alldeles för liten pikétröja så får byta den åt honom!

Idag däremot hann vi inte med mycket utöver kortspel innan vi åkte till tåget och lämnade av hans mamma. Väl hemma sedan har vi bara tagit det lugnt, ätit tacos och tittat på 13 reason why som kommit ut med en ny säsong.

Utöver vardagsuppdatering vill jag dessutom slänga in ett stort grattis till mig och min kära sambo som idag firar hela 6,5 år ihop. Kärleken flödar fortfarande och kärleken snarare ökar än avtar. Älskar all tid med honom och ser fram emot allt vi får uppleva och dela tillsammans! ♡

Blir en tidig kväll idag då jag ska upp tidigt men jag hoppas att ni fått en fantastisk helg och att ni får en toppen måndag!

16 reaktioner till “Helg med firande

 1. Låter verkligen som en toppenhelg 🙂 och det låter så fint med ert förhållande man blir glad av att läsa om det.. Ha en riktigt fin fortsatt vecka nu 🙂 Kram!!

  Gilla

 2. Grattis till honom!
  Vilken fin helg ni fick tillsammans med hans mamma, så mysigt med besök så där.
  Man uppdaterar när man känner för det och när det passar, det ska inte kännas någon stress med sånt.
  Kram

  Gilla

 3. Ja, man ska nog hålla avstånd till svanar, särskilt om de ruvar, de har starkt revirtänk. Denna svan låg på piren förra året också, inte många som kommer förbi, haha. Men det finns inga båtplatser där bara en badbrygga men tror inte den lagts i ännu.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s