Kursstart för mig och från och med idag går jag nu i termin 4 på universitetet. Nu är det endast tre terminer kvar (ca 1,5 år) innan jag tar examen och blir legitimerad Audionom. Det är ändå häftigt att tänka på och ger mig verkligen mer motivation till att klara studierna. Dock var dagens föreläsningar besvärliga att förstå med tanke på att vi nu kommer hålla på med matematik och fysik igen. Ser inte fram emot den här kursen och behöver sätta mig in redan nu i plugget känner jag för att kunna klara av tentan om ca 3 veckor. Efter skolan åkte jag hemåt och bara tagit det lugnt. Haft ångest hela dagen och både ångesten samt föreläsningen har gjort mig så utmattad att jag skippade träningen idag. Dumt, men känns ändå klokt.

20190813_164359

Resten utav kvällen som återstår ska jag se på Netflix, eventuellt läsa lite i min bok och kanske beställa hem tre kurslitteraturer. Det är så galet dyrt att jag nästintill undviker det haha. Men utav åtta böcker typ köper jag endast tre och så köper jag mer när det behövs.

Hoppas att ni fått en himla fin tisdag idag!

20190813_164356

9 reaktioner till “Kursstart – termin 4

 1. Härligt att du kommit så långt i studierna! Det är verkligen dyrt med kurslitteratur och ibland känns det som att de lägger dit böcker i litteraturlistan bara för sakens skull fast man klarar sig bra utan de böckerna så länge man är med på föreläsningarna. Hoppas du får en fin onsdag! Kram 💖

  Gilla

 2. Kan man inte låna viss kurslitteratur på biblioteket eller be dem ta hem böckerna? Så du slipper de kostnaderna. Bra att du tar dig tid att vila också..

  Gilla

  1. Dessvärre kan man inte be universitetet att förse oss med kurslitteratur. Eftersom det är så dyrt kan de inte mer än att kopiera upp åt oss och det kostar dessvärre också mycket 😛
   Vi kan låna på biblioteket men det är knappt så att vi kan köpa oss vår kurslitteratur eftersom min utbildning är väldigt ung (bara 50 år gammal) så finns det obegränsat med böcker tyvärr :/

   Gilla

 3. Tiden går med raska steg=) Du gjorde rätt att hoppa över träningen. Man får göra sina prioriteringar.
  Tråkigt att litteraturen är så dyr. Kan man inte köpa second hand=) typ halva priset. Det är väl någon som vill sälja av använd litteratur.

  Gilla

  1. Jo, det går. Jag kan köpa från de som går terminerna över mig, men många håller tyvärr på många böcker just eftersom dem kan vara användbara tills man tar examen. Till och med efteråt 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s