lyxshakelyxshake1

Hallå gänget! Long time no see kan man väl börja inlägget med att säga. Det har varit fullt upp minst sagt men samtidigt i ett lugnt och behagligt tempo hela helgen.

Jag åkte tidigt till skolan i fredags, tog del av en föreläsning kring en arbetsuppgift jag ska göra tillsammans med en annan tjej och sedan åkte jag vidare hemåt. Packade det sista och vid 12:00 åkte jag, sambon och Ginzo till Stockholm. Där skulle vi lämna av lilla G hos mina föräldrar för att vi sedan skulle dra oss vidare till Öland. Hann träffa på min bror och pappa innan vi for iväg och var hur trevligt som helst. Väl i bilen sedan var det kaos kan jag ju säga. Det var översvämning på vägarna, hur du än åkte så var det risk för vattenplaning. På det var det kolmörkt ute och regnet smattrade som om den ville oss illa. Det var väldigt obehagligt men efter ca 6 timmar kom vi äntligen fram till hans systers familj.

Wow säger jag bara. Det var då länge sedan jag har träffat på en sådan litet knyte. 6 veckor är lilla E nu och det var så roligt att äntligen få träffas! ❤

Elias fot

När vi väl kom fram runt 21:00 umgicks vi allihopa, Niclas fick lite morbror gos och sedan åt vi sen middag runt 23:00. Lade oss klockan 01:00 och jag förundras fortfarande hur jag orkade haha.

Dagen efter hann jag med lite plugg innan alla i huset vaknade och när systern och lilla E vaknade fick jag hålla E en stund. Alltså wow känsla återigen! Han är så lycklig och det är så himla härligt att se. Blivit många mysstunder som E har fått hänga på axeln och fått ligga i famnen medan hans mamma behövt uträtta behov eller behövt ta hand om någonting. Vi tog oss även en härlig och välbehövlig höstpromenad ute bland alla vackra löv och pumpor! Tydligen på Öland sätter man ut pumpor vid skördefestivalen i slutet av september, så vackert för någon som älskar pumpor haha!

Vi såg efter promenaden på Kingsmen 1 och innan middag satte vi igång tvåan och såklart somnade jag skönt i sambons famn. Vaknade stundtals upp för att äta eller för att låtsas att jag inte somnat någon gång haha. Men det var en himla mysig lördag minst sagt!

höstpromenadgreen leafpumpa bild

Nu är jag ensam vaken, men känns som om fler är på G uppåt. Efter lite mer babygos, frukost och umgåtts lite mer drar vi oss vidare igen till Stockholm för att hälsa på min familj, äta middag och hämta vår älskade Ginzo. Jag ljuger om jag säger att jag inte saknar honom men jag skulle även ljuga om jag sade att jag inte tyckte det var skönt att få slippa gå på promenader eller ha en hög intensiv hund runt omkring mig haha.

Jag får önska er alla en jättefin söndag!

9 reaktioner till “The first meeting with a newborn

  1. Vilken härlig Ölandsvistelse ni har haft, även om resan dit inte var den roligaste😊 Så mysigt att gosa med en liten bebis, och att njuta av höstpromenad och pyntiga pumpor😄

    Gilla

  2. Så mysigt, haha brukar vara skönt att vara hundfri någon dag emellanåt. Men sedan saknar man dom nästan direkt och uppskattar allt liv runt omkring som blir med Valp 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s