Godmorgon!

Jag har precis intagit min frukost bestående utav en kopp kaffe och filmjölk med höstiga flingor. Myser lite i soffan och förbereder mig mentalt inför skolan idag som enbart är på två timmar skönt nog.

Igår var det en himla mysig dag! Gick i skolan från 8-12:00 och hade en metodövning. Efter skolan åkte jag genast hemåt och en timme efter att jag kommit hem ringer veterinären oss. Vi hade med andra ord fått en röntgen tid vi så länge har väntat på och självklart slängde vi oss i bilen och for bort mot distriktveterinärerna. Jag måste bara få säga hur fantastiska veterinärerna är och de andra som jobbar där. Så mottagliga, genuina och har stor förståelse. Senast vi var och röntgade honom så gav de oss inget val och sövde ned Ginzo som om han var den farligaste hunden, men här inne frågade dem oss och berättade för oss hur fin han är och hur enkelt det gick. Glädjer mig!

Efter veterinär besöket tog jag mig an lite studiearbete samt vi tittade på teveprogram vi missat och idol. Vi åt även vid olika tidpunkter under kvällen, vilket var himla mysigt! Direkt när vi kom hem ifrån veterinären klockan 18:00 fixade sambon mozzarella och tomat, sedan knaprade vi på lite vitlöksbröd medan grillen sattes igång. Sedan åt vi grillad majskolv och slutligen fläskfilé med grillad potatis och champinjoner. Mums!

Det ser fint ut och ser ut att vara på väg att läka ihop helt. Det var en spiral fraktur Ginzo fått på sitt vänstra bakben och på ett ställe hade det helt gått av. Nu ser det läkt och fint ut, med liten del av skadan kvar på röntgenbilderna. Plattan och skruvarna (6 stycken) som satts in har gett en reaktion och Ginzo har fått ett extra ben runt omkring, men inget farligt enligt veterinären skönt nog! Ser fram emot när Ginzo blir helt återställd och får springa och få utlopp för all sin energi igen ❤

Ginzo11

En rolig händelse som skedde i måndags var att Ginzo förstod att jag skulle gå iväg och han gjorde allt för att följa med. Min handväska hamnade på golvet och han trädde på sig den och satte sig vid dörren i hopp om att få följa med. Galet gulligt och jag förundras än idag hur han lyckades!

Ha en fortsatt fin fredag idag ❤

14 reaktioner till “Veterinärbesök – avklarat!

  1. Så bra att det verkar gå bra för Ginzo..Inte roligt när hundar gör illa sig på benen eller blir sjuka över huvud taget..men tur att det finns hjälp..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s