Jag måste tacka alla fina som gratulerat mig både före, på och efter min födelsedag. Super fina ni är allihop! ♡

Idag tog jag mig upp tidigt för ett jobb pass och plockade med fina Jämpa-Pär. Några störningsmoment som skedde inom jobbfronten, annars en lugn dag. Mötte upp Nancy efter jobbet för go lunch innan vi drog vidare på föreläsning. Väl hemma sedan har jag myst med sambon och Ginzo och pluggat. Bra dag! ♡

Här nedan kommer jag nu visa fina presenter jag fått utav min fina vänner och bror ♡

Innan skolstart åkte jag iväg till Mberg för att köpa den här väskan jag fått i present utav min bror. En otroligt bra väska jag är galet nöjd över! Har den till skolan då det finns två lika stora fack som får plats med allt möjligt och i mitten finns ett datorfack. Utöver det finns det små fack lite här och var. En helt fantastisk och super snygg väska! En Don donna väska – ursprungspris 699 kr och fått den för 30%.

Utav min fina vän Nancy fick jag en massa godis och en super fin tekopp. Stor och får plats med mycket gottis i. Blir dock svårt att hålla fingrarna i styr, men sån fin födelsedagspresent ♡

Utav min bästavän (Jempa-Pär) fick jag den här fina muggen. Jag samlar ju på muminmuggar och den här muggen har jag velat ha länge. Blev så lycklig när jag öppnade denna imorse i bilen ♡

Godnatt alla fina!

8 reaktioner till “Födelsedagspresenter del 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s