Godmorgon allihopa!

Dagarna går och idag ser det ut som om det kommer att bli fint väder. De senaste dagarna (förutom igår dock) har det ös regnet och varit besvärligt att vara ute med min lilla kille. Ser för tillfället solens kämpande för att ta sig fram bakom molnen vilket kommer göra att promenaderna idag med fina Ginzo kommer bli mycket mer trevliga!

måndags tog jag det lugnt hemma. Gjorde inget speciellt utan njöt av att se lite serier, tvättade och fixade lite i hemmet. Tog promenader med Ginzo och den här dagen var han inge rolig. Sista promenaden var rent ut sagt ett helvete då han gick banannas och kunde inte kontrolleras. Det med att precis återhämtat sig från att vara väldigt förkyld är då inte roligt och jag tappade all intresse för honom och såg då inget ljust. Bakslagsdagarna är verkligen dem värsta som finns, speciellt när man är ensam och sambon inte ens är hemma och kan delta i kaoset.

träningträning1

Tisdagen däremot bjöd på finare väder (inte en enda regndroppe fall från himlen) och sambon var skönt nog ledig. Vi tog det lugnt under förmiddagen eftersom sambon önskade att få sova ut medan jag läste klart en bok som verkligen har fängslat mig! Under eftermiddagen tog vi oss alla tre ut på en promenad och för träning. Ginzo blir så galet trött utav all träning att han går så vackert i kopplet och är så lugn och fin. Uppskattar verkligen att se han och sambon träna ihop, se bådas lycka stråla.

Vi smet iväg sent på eftermiddagen till biltema och ica maxi för att handla in det nödvändigaste (plus mer) innan vi åkte hemåt, satte igång grillen och tillagade hamburgare. Våra första hemma gjorda hamburgare som dessutom lades på grillen – så jäkla gott! Att man inte gör detta oftare är ett under men min sambo sade till mig igår: ”varje gång det blir fint väder, ska vi grilla. Utan undantag”. Får se hur långt detta räcker haha!

Det var en fin sommarkväll igår och solen var fortfarande vaken runt 20:00 (bakom moln), Ginzo och jag mös ute på gräsmattan medan sambon grillade. Det var galet mysigt och sådana dagar man ser tillbaka när tråkiga regnet faller ned eller bakslagsdagar!

träning3träning5

Bloggutmaning hos Orsakullan:

Det har nu varit två dagar som jag har missat att skriva utmaningar som Madeleine har hittat på. Jag tycker att det är väldigt roligt att göra dessa utmaningar och man får tänka till mycket, ta fina fotografier och dela med sig av saker till er. Jag försöker alltid att vara med åtminstone varannan månad (även fast hon har kört på bloggutmaning varje månad) och det tycker jag ni också ska göra!

12:e augusti – mitt bästa frukost tips.
Jag är inte så duktig på frukost. Varje gång jag handlar i princip försöker jag alltid se till att ha både yoghurt och smörgås hemma, så att jag kan variera. Ibland slår jag på stort med äggröra, pannkakor, smoothie eller liknande men oftast blir det tråk frukostar framför en serie. Men jag har försökt lova mig själv att nu när jag åter börjar i skolan ska jag försöka fixa i ordning smoothies. Lite roligare frukost gör dagen mycket bättre!

13:e augusti – jag lyssnar gärna på denna musikgenren.
Jag är en all älskare och har alltid varit det. Jag har alltid älskat låtar som ingen annan älskar. Jag har också ovanan att spela musik på repeat för mycket så att min sambo till och med förbjuder låtarna efter ett tag. Hur bra låten än är!
Vad jag lyssnar på mest är det som ger mig feeling. Kan vara en låt som jag lyssnade med en god vän en fin dag jag gärna ser tillbaka på, en mysig låt som påminner mig om min sambo eller en serie.
Måste jag säga en genre jag gärna lyssnar på är det klassisk rock t.ex. Scorpions, Queen, AC/DC med mera.

14:e augusti – jag lyssnar ogärna på denna musikgenren.
Techno. Sådan musik som bara dunkar och man känner hjärtat slå på ordentligt och öronen värker. Min bror älskar sådan musik och han älskar dessutom att höja på ordentligt så att jag inte ens hör mina tankar. Vissa låtarna är sjukt bra och dem kan jag gärna spara på min spotify lista, men många låtar är bara besvärliga och ger mig huvudvärk!

träning2träning4

7 reaktioner till “Träning ger lydnad

  1. Kul att läsa dina svar i Orsakullans bloggutmaning.

    (Sent) Svar: Tack, jag är så glad och tacksam för min möhippa – ett minne att bära med mig länge. ❤

    Jag beundrar din entusiasm! Stort lycka till med studier och arbete i höst.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s